پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۰۸

نوش آبادی:

نجات فلسطین در گروی اتحاد امت اسلام است

نجات فلسطین در گروی اتحاد امت اسلام است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان در مراسم روز جهانی قدس که با حضور ایرانیان مقیم در محل سفارت جمهوری اسلامی در عمان برگزار شد، گفت: نجات فلسطین در گروی اتحاد امت اسلام است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین نوش آبادی با تبیین استراتژی سیاسی امام خمینی (ره) در مقابله با رژیم غاصب صهیونیستی اظهار داشت: هدف از تعیین روز جهانی قدس از سوی بنیانگذار کبیر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران زنده نگه داشتن مسئله فلسطین و مقابله عمومی جهان اسلام با رژیم صهیونیستی است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان در ادامه افزود: به اعتراف رژیم صهیونیستی و آمریکا، آرمانهای فلسطین و حوادث آن متأثر از جوهره تفکر انقلاب اسلامی و آرمانهای امام خمینی(ره) است زیرا پیروزی انقلاب اسلامی در ایران موجب تشدید مبارزات ضد صهیونیستی و تقویت جبهه مقاومت گردید بطوریکه با پیروزی انقلاب خون تازه ای در رگ های انتفاضه مردم فلسطین جاری شد و گروههای مبارز فلسطینی با امید بیشتری به جهاد خود ادامه دادند.

وی تقویت حزب ا.. در لبنان و مقاومت مردم غزه در جنگ های 32 روزه و 21 روزه که منجر به شکست رژیم صهیونیستی شد را متأثر از انقلاب اسلامی و جوهره تفکر حضرت امام خمینی (ره) و پیام های بیداری بخش ایشان دانست.

نوش آبادی گفت : سقوط رژیم شاه در ایران ضربه مهلکی به اهداف توسعه طلبانه صهیونیست ها در منطقه بود و منجر به از بین رفتن یکی از حامیان رژیم غاصب صهیونیستی و متحد غرب و آمریکا که سهم ویژه ای در تقویت مواضع اشغالگران قدس در منطقه داشت، شد.

نماینده تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در عمان افزود: ایران در زمان حکومت طاغوت پایگاه عملیات جاسوسی رژیم نامشروع اسرائیل در منطقه بود و امام خمینی (ره) با شناخت دقیق ماهیت رژیم صهیونیستی ، یکی از مهمترین انگیزه های نهضت اسلامی در ایران را حذف و سرنگونی اسرائیل جنایتکار و محو این غده سرطانی از صفحه روزگار خواند.

نوش آبادی در بخش دیگری از سخنانش با بیان دیدگاه های حضرت امام و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسئله قدس و فلسطین ، بازیابی هویت اسلامی و اتحاد امت اسلام و قطع همکاریهای اقتصادی جهان اسلام با رژیم صهیونیستی و وحدت گروههای جهادی و دوری جستن از تفرقه و تشتت را لازمه پیروزی فلسطین و سرنگونی رژیم اشغالگر قدس دانست و حضور مردم و همه مسلمانان را در روز جهانی قدس در حمایت از انتفاضه را موجب زنده نگه داشتن آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف خواند.

لازم بذکر است در مراسم روز جهانی قدس سفارت کشورمان در مسقط ، کلیپ تصویری از فرمایشات حضرت امام (ره) و مقام معطم رهبری (مدظله العالی) در خصوص روز جهانی قدس به نمایش گذاشته شد.

ضمناً در این مراسم صندوق کمک به زلزله زدگان آذربایجان شرقی بمنظور کمک هموطنان ایرانی به آسیب دیدگان این حادثه ، در محل سفارت قرار داده شده بود که مورد توجه شرکت کنندگان در این مراسم قرار گرفت.

کد خبر 1675906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha