پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ شهریور ۱۳۹۱، ۸:۵۷

البرزی خبر داد:

کمک بلاعوض جهاد کشاورزی برای احداث جاده بین مزارع بهشهر

کمک بلاعوض جهاد کشاورزی برای احداث جاده بین مزارع بهشهر

بهشهر - خبرگزاری مهر: فرماندار بهشهر گفت: همه روستاهای شهرستان برای ایجاد جاده بین مزارع کمک بلاعوض دریافت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا البرزی شامگاه سه شنبه در بازدید یک روزه خود از مناطق هزارجریب بخش یانه سر بهشهر افزود: جاده بین مزارع از نیازهای مهم شهرستان بوده و در این راستا اگر 20 درصد خودیاری روستاییان باشد 80 درصد جهاد کشاورزی کمک بلا عوض می دهد.

وی اظهار داشت: باید فرهنگ سازی شود تا بتوانیم از باغات  و مزارع استفاده بهینه برده و با کمک 80 درصدی بلاعوض برای روستاییان جاده می سازیم.

حسین فغانی، دهیار روستای سمچول نیز گفت: متاسفانه بیش از هزار هکتار زمینهای لوسر روستای سمچول فاقد جاده بین مزارع است و باید در این راستا چاره اندیشی شود.

وی ادامه داد: زمین های بسیاری از مردم به دلیل عدم دسترس به جاده بایر مانده و استفاده مناسب از زمینهای کشاورزی نمی شود.

یانه سر بهشهر نیازمند برق مطمئن و ولتاژ پایدار

فرماندار بهشهر با اشاره به قطع و وصل دائم برق در منطقه و عدم برق سرانی مناسب افزود: بخش یانه سر بهشهر نیازمند برق مطمئن و ولتاژ پایدار است.

وی افزود: توسعه همه جانبه بخش یانه سر و هزارجریب مد نظر ما بوده و در این رابطه نیز مهمترین اولویت ما راه است که با شدت در حال راهسازی هستیم که 165 کیلومتر از راه روستایی بهشهر در حال آسفالت است.

البرزی گفت: ساماندهی گلزار شهدای سفید چاه و قبرستان اسلامی در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به هماهنگی انجام شده با مدیر کل میراث فرهنگی و بنیاد شهید گفت: خوشبختانه ساماندهی این گلزار شهدا که شهدای گلوگاه، روستاهای بهشهر، برخی از شهدای گلستان و سمنان را شامل می شود با هماهنگی فرمانداری بهشهر بزودی عملیاتی می شود.

وی افزود: قبرستان سفید چاه با قدمت 1200 ساله خود از قبرستانهای مهم اسلامی بوده که از نظر میراث فرهنگی دارای ارزش و اعتبار فراوانی است و باید قدمت قبرستان حفظ شود.

کد خبر 1677713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha