پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ شهریور ۱۳۹۱، ۱۳:۲۰

در هفته دولت/

11طرح صنعتی و معدنی در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری رسید

11طرح صنعتی و معدنی در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری رسید

یاسوج – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: 11 طرح صنعتی و معدنی با حجم سرمایه گذاری هفت میلیارد و 539 میلیون ریال، دراستان کهگیلویه و بویراحمد به بهره‎برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین حیدرپور افزود: این طرح ها شامل صنایع معدنی، شیمیایی و غذایی بوده و 168 نفر اشتغالزایی داشته است.

وی بیان کرد: این طرح ها در شهرستان های بویراحمد، دوگنبدان، کهگیلویه، چرام، دنا و بهمئی به بهره برداری رسیده اند.
 

وی کارخانه ساخت تراکتور در شهرستان بهمئی را مهمترین طرح کلنگ زنی شده عنوان کرد و اظهار داشت: این کارخانه در منطقه "گدار تختی" احداث می شود.

وی بیان داشت: حجم سرمایه‌گذاری این طرح تولیدی یکهزار و 690 میلیارد ریال ومیزان اشتغال‌زایی آن 186 نفر است.

حیدرپور مساحت این واحد بزرگ تولیدی را 25هکتار عنوان کرد و افزود: زیربنای این طرح 12 هزار و 670 مترمربع و ظرفیت تولیدی این کارخانه چهارهزار دستگاه در سال خواهد بود.

وی با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری‌های صنعتی، معدنی و تجاری استان با اتکا به مزیت‌های نسبی، طبیعی ومنطقه‌ای تاکید کرد: حمایت، ایجاد بستر و زیرساخت‌های توسعه‌ای و تشویق و ترغیب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در دستور کار این سازمان قرار دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان کرد: بازار و صنعت پویا و رقابت‌پذیر، باعث تحقق اهداف توسعه استان، ریشه کن شدن بیکاری و پیشرفت مداوم و مستمر سرمایه‌گذاری‌های صنعتی، معدنی و تجاری و بخش خصوصی خواهد شد.

حیدرپور با اشاره به قابلیت‌های استان برای رشد و توسعه پایدار اظهار داشت: استفاده از همه ظرفیت‌ها در این راه ازجمله بهره بردن از نیروی انسانی تحصیل کرده و دارای تخصص و تعهد می تواند استان را هر چه زودتر در مسیر توسعه قرار دهد.

وی افزود: استان ما در پاره‌ای از منابع در سطح کشور مقام اول را دارا بوده که با همت مسئولان و تعامل مردم و به ویژه قشر جوان و تحصیل کرده می‌توان این منابع را به فعل درآورد.

کد خبر 1684752

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha