سیدحسن حسینی در حاشیه یازدهمین نشست سراسری روسا و معاونان بنیادهای نخبگان استانی با مسئولان بنیاد ملی نخبگان درگرگان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: یازدهمین اجلاس روسا و مسئولان استانی بنیاد نخبگان استانها با هدف آخرین اقدامات انجام شده دراین بخش درسطح ملی واستانها درحال برگزاری است.
وی تصریح کرد: آیین نامه بورس دکتری در بنیاد نخبگان به تصویب رسید و 107 نفر از نخبگان کشور جدا از آزمون دکتری بورسیه داخلی برای حضوردرمقطع دکتری شدند.
وی با بیان مهمترین اقدامات انجام شده درحوزه فرهنگی نخبگان کشور گفت: وام ودیعه مسکن به مبلغ 250میلیون ریال به نخبگانی که از وام مسکن استفاده نکرده اند تعلق می گیرد و نخبگانی که تازه تحصیلات خود را به اتمام رسانده اند می توانند ازدوره پسادکتری استفاده کنند وحقوقی معادل استادیار پایه یک را دریافت کنند.
حسینی با بیان اینکه جذب برای نخبگان بسیار مهم وبرای ما نیز دغدغه است افزود:هم سازمان های دولتی وهم خصوصی وهم دانشگاه ها جذب نخبگان را داشته باشند واین افراد را مورد حمایت قراردهند تا دیگر این افراد دغدغه جذب را نداشته باشند.
این گردهمایی که از روز پنجشنبه آغاز شد، دو روزه است.
نظر شما