به گزارش خبرنگار مهر، علی شاهخوره صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر اظهار داشت: صید میگو در استان بوشهر طی 20 سال گذشته روندی افزایشی و کاهشی داشته است که عوامل مختلفی در این زمینه تاثیرگذار بوده است که در سالهای گذشته شاهد کاهش بسیار زیاد صید میگو بودیم.
وی به برداشت سالانه هفت تن میگوی بوشهر در دهههای 60 تا 70 اشاره کرد و اضافه کرد: متأسفانه در دهه 70 مسائلی رخ داد که کاهش پنج هزار تنی میگوی بوشهر را شاهد بودیم و این روند کاهش برداشت میگوی بوشهر ادامه یافت تا اینکه در سال گذشته تنها 870 تن میگو از آبهای بوشهر صید شد.
مدیرعامل اتحادیه صیادی کشور آلودگیهای ایجاد شده در خلیج فارس را یکی دیگر از عوامل کاهش میزان میگو در خلیج فارس عنوان کرد و افزود: صید بیرویه و غیر مجاز توسط سودجویان و شناورهای کشورهای حاشیه خلیج فارس که وارد مرز ایران شدند باعث از بین رفتن بسیاری از میگوها شد.
وی به افزایش سهبرابری میزان صید میگو نسبت به سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: با برنامهریزیهای مناسب رئیس سازمان شیلات ایران و معاونت صید و ماهیگیری استان بوشهر شاهد برداشت دو هزار و 800 تن میگو در بوشهر باشیم.
شاهخوره با اشاره به کیفیت بالای میگوی استان بوشهر، تصریح کرد: میگوی بوشهر از نظر کیفیت در بازارهای بینالمللی همواره مطرح بوده و هست و نظیر آن را در خلیج فارس نداریم و به لحاظ کیفیت از میگوی هرمزگان بالاتر است.
مدیرعامل اتحادیه صیادی کشور در ارتباط با قیمت میگوی صادراتی بوشهردر بازارهای جهانی نیز بیان داشت: میگوی درشت بوشهر در بازار جهانی هر کیلو 21، میگوی متوسط 14 و میگوی مختلط 13 الی 14 دلار به فروش میرسد.
نظر شما