به گزارش خبرنگار مهر، مراسم استقبال و مشایعت دو شهید گمنام 16 و 24 ساله که در جزایر مجنون و در جریان عملیات خیبر به فیض شهادت نایل شده اند، دقایقی قبل با استقبال پرشور مردم و مسئولان شهر زنجان وارد این شهر شد.
در این مراسم پرشور و عرفانی مردم شهر شور و شعور حسینی به استقبال غیور مردان گمنام هشت سال دفاع مقدس رفتند.
حضور گسترده مردم شهید پرور و ولایتمدار شهر زنجان در طول مسیر میدان هنرستان تا امامزاده سید ابراهیم(ع) موجب شد خودروهای حامل پیکرهای معطر و پاک این شهدا به کندی حرکت کند.
حضور دانشجویان، جوانان و نوجوانان در این آئین استقبال از جلوه های باشکوه از علاقمندی این نسل به ارزشها و آرمانهای نظام و هشت سال دفاع مقدس بود که لزوم بازشناخت فرهنگ ایثار و شهادت را به این نسل مورد تاکید قرار می دهد.
مراسم شب وداع با شهدا این دو شهید والامقام و رضوان جایگاه بعد از نماز مغرب و عشاء در حرم امام زاده سید ابراهیم(ع) شهر زنجان برگزار خواهد شد.
شهرستان های ابهر، خرمدره نیز قبل از ظهر امروز(یکشنبه) میزبان پیکرهای پاک این شهیدان بودند.
همچنین مراسم استقبال و مشایعت این دو شهید راه حق و حقیت روز 24 مهرماه جاری در روستاهای طارم و شهرستان آببر و مراسم شب وداع با آنان نیز پس از نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع شهرستان آببر طارم انجام می شود.
مراسم تشییع و تدفین پیکر پاک و مطهر این دو شهید راس ساعت 9 صبح روز 25 مهرماه سال جاری در همین شهرستان برگزار خواهد شد.
فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در آئین استقبال از دو تن از شهدای عملیات خیبر، با یادآوری فرایند شکل گیری و اجرای این عملیات گفت: رزمندگان در شب عملیات خیبر با نوای یازهرا(ع) در صحنه جنگ حاضر شدند.
سردار جهانبخش کرمی با تاکید بر حفظ و نشر ارزششهای دفاع مقدس تاکید کرد: همه آحاد جامعه باید با ارزشها و آرمانهای که شهدا به خاطر آنها جان خود را فدا کردند آشنا شوند.
نظر شما