سید اسدالله موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در کشور 81 مرکز مجاز آمبولانس خصوصی وجود دارد که از این تعداد تنها چهار مرکز در استان خوزستان فعال است.
وی با اشاره به فعالیت آمبولانسهای بدون مجوز در استان، گفت: این آمبولانسها با تخلفات عمده ای در استان در حال فعالیت هستند.
موسوی افزود: در حال حاضر 25 مورد تخلف از آمبولانسهای بدون مجوز شناسایی شده است.
وی گفت : فقدان تجهیزات پزشکی استاندارد، نبود نیروی متخصص دوره دیده، فقدان بیمه آمبولانس، انتقال بیماران اورژانسی علی رغم ممنوعیت انتقال توسط آمبولانسهای خصوصی و جابجایی بار و مسافر عمده ترین تخلفات آمبولانسهای بدون مجوز است.
رئیس مرکز اورژانس خوزستان تصریح کرد: بخش خصوصی امکانات مناسبی در زمینه حمل و نقل بیمار و جسد ندارد و افرادی که با این آمبولانسها کار می کنند نیز فاقد صلاحیت لازم هستند.
وی تردد و فعالیت این آمبولانسها را غیر قانونی عنوان کرد و گفت: افزایش مراکز مجوز دار و برخورد مقام قضایی با آمبولانسهای بدون مجوز ضروری است.
موسوی ادامه داد: شهروندان در صورت نیاز به آمبولانس می توانند از طریق مرکز اورژانس و تماس با 115 تقاضای خود را اعلام کنند.
نظر شما