۹ آبان ۱۳۹۱، ۱۰:۵۸

با تقاضای حزب البرادعی؛

لغو پیمان کمپ دیوید میان مصر و رژیم صهیونیستی امروز بررسی می شود

لغو پیمان کمپ دیوید میان مصر و رژیم صهیونیستی امروز بررسی می شود

پس از طرح دعوا از سوی برخی جریانهای سیاسی، یک دادگاه مصری از امروز سه شنبه لغو پیمان کمپ دیوید میان قاهره و تل آویو را بررسی می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم ، دادگاه اداری استان الجیزه مصر از امروز  لغو یا تغییر برخی از بندهای پیمان کمپ دیوید را آغاز می کند.

این دادگاه در پی تقاضا جریانهای سیاسی مصری شامل جنبش جوانان انقلاب و حزب الدستور (به ریاست محمد البرادعی) پرونده لغو یا تغییر پیمان کمپ دیوید را بررسی می کند.

فعالان مصری خواستار لغو پیمان کمپ دیوید میان مصر و رژیم صهیونیستی یا تغییر در برخی بندهای آن به ویژه در موضوع توافقات امنیتی منطقه سینا شده اند.

خاطرنشان می شود پیمان کمپ دیوید در 17 سپتامبر  1978 میان انور سادات و مناخیم بگین سران وقت مصر و رژیم صهیونیستی با نظارات جیمی کارتر رئیس جمهور وقت آمریکا به امضا رسید.

کد مطلب 1731912

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha