پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ دی ۱۳۹۱، ۱۲:۲۴

بیانیه تشکلهای عضو جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری به مناسبت نهم دی

بیانیه تشکلهای عضو جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری به مناسبت نهم دی

شیراز - خبرگزاری مهر: تشکلهای عضو جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری به مناسبت نهم دی ماه بیانیه ای صادر کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه آمده است: خداوند قادر متعال را سپاسگزاریم که ملت بزرگ و سرافراز ایران اسلامی را از آنچنان بصیرت و شور و شعور دینی و سیاسی عمیقی برخوردار و بهره مند ساخته که هر زمان نیاز به حضور مردم در صحنه های مختلف دفاع از آرمانها و ارزش های اسلامی و انقلابی احساس شده، غیرتمندانه و آگاهانه درمیدان حاضر شده و تکلیف الهی و شرعی خویش را به نحو احسن به انجام رسانیده است که یکی از مهمترین مصادیق بارز آن حماسه بزرگ و به تعبیر رهبر معظم عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ( دامت برکاته ) ماندگار نهم دی است که پس از جسارت و هتک حرمت وقیحانه فتنه گران نسبت به ساحت مقدس حضرت سید الشهداء امام حسین بن علی (علیه السلام ) و عزاداران عاشورای حسینی در روز شش دی ماه 88، سه روز بعد در 9 دی 88 با حضور گسترده و پرشکوه خود در خیابانهای تهران و شهرهای دیگر، آنچنان حماسه ای آفریدند که رهبر معظم انقلاب در شأن آن فرمودند: روح حاکم بر حضور عظیم مردم در سال 57 همان روح حاکم در ماجرای 9 دی 88 است، لکن در نهم دی به شکل بارز تری خود را نشان داد به طوری که جای انکار و تردید برای هیچکس باقی نگذاشت و آن روح دیانت حاکم بر دلهای مردم بود.

در ادامه این بیانیه آمده است: اینک که در آستانه سومین سالگرد آن حماسه جاویدان قرار داریم ماتشکهای عضوجبهه پیروان خط امام ورهبری همراه بامردم آگاه استان فارس باید با حفظ آگاهی و هوشیاری سیاسی و انقلابی همچنان پشت سر مقام ولایت عظمی محکم و استوار از مبانی و اصول اسلام و انقلاب حمایت نموده و در مقابل نقشه ها و توطئه های دشمنان کینه توز و پلید انقلاب و نظام اسلامی ایستادگی نموده و همچون همیشه خواب پریشان آنان را بی تعبیر گذارند.

تشکلهای عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری

حزب موتلفه اسلامی،جامعه اسلامی مهندسین،انجمن اسلامی جامعه پزشکان،جامعه اسلامی فرهنگیان،جامعه اسلامی کارگران، جامعه اسلامی کارمندان،کانون دانش آموختگان شبه قاره هند،جامعه زینب،جامعه اسلامی اصناف و بازار،جامعه اسلامی ورزشکاران،جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاههای فارسو جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی. 

کد خبر 1777667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha