به گزارش خبرنگار مهر، حاتم نارویی ظهر یکشنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی سیستان و بلوچستان، خدمات مختلف سپاه به خصوص در بخش درمانی و ایجاد بیمارستان های صحرایی را قابل تحسین و تقدیر دانست و اظهار داشت: هرچند خدمات رسانی در بخش های مختلف بهداشتی و درمانی جزو ماموریت های ذاتی سپاه پاسداران نیست، اما مردم با دیدن فعالیت های مختلف فرهنگی، عمرانی و سازندگی سپاه و دولت خدمتگزار بیش از پیش پیوندشان را با آرمان های امام خمینی (ره) مستحکم تر می کنند.
وی بر ایجاد بیمارستان های سیار توسط جمعیت هلال احمر تاکید کرد و گفت: جمعیت هلال احمر استان موظف است نسبت به برپایی بیمارستان های سیار در تمامی نقاط سیستان و بلوچستان اهتمام ورزد.
وی طرح پزشک خانواده را از طرح های ماندگار دولت دانست و برلزوم اجرای هر چه سریع تر آن در استان تاکید کرد.
رئیس ستاد راهبردی طرح پزشک خانواده با بیان اینکه اجرای این طرح در بلند مدت از هزینه های سرسام آور بخش درمان می کاهد، بیان داشت: اجرای صحیح این طرح از گسترش بسیاری بیماری های حاد در جامعه جلوگیری خواهد کرد.
نارویی با اشاره به اینکه از ابتدای آغاز بکار طرح پزشک خانواده تاکنون بیش از 180 هزار نفر انتخاب پزشک خانواده شان در سامانه سلامت ایرانیان به ثبت رسیده است، گفت: طرح پزشک خانواده در تمامی شهرستان های استان به جز خاش به دلیل کمبود پزشک در حال اجرا می باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این کارگروه از اجرای عملیات واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در دی و بهمن ماه سالجاری خبر داد و افزود: سالانه این طرح در دو مرحله در سراسر سیستان و بلوچستان اجرا می شود.
منصور شکیبا اظهار داشت: عملیات واکسیناسیون در سطح وسیع موجب می شود سطح ایمنی کودکان به سرعت افزایش یابد.
وی خواستار همکاری تمامی دستگاه های اجرایی در اجرای برنامه پزشک خانواده جهت ثبت نام خانواده های کارمندان دولت تا ابتدای بهمن ماه در این طرح شد.
وی گفت: تاکنون بیش از 33 میلیارد ریال جهت اجرای طرح پزشک خانواده در استان هزینه شده است.
محمد صفدری مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به اینکه 99.8 درصد از جمعیت استان تحت پوشش بیمه هستند، افزود: یک میلیون و 800 هزار نفر بیمه سلامت، 600 هزار نفر بیمه تامین اجتماعی و مابقی تحت پوشش سایر بیمه ها می باشند.
نظر شما