احمد صادقی در گفتگو با مهر در خصوص اتمام کریدور شمال - جنوب، اظهار داشت: 85 درصد از عملیات اجرایی این کریدور به پایان رسیده است و تا پایان تیرماه سال آینده بطور کامل بهره برداری می شود.
وی با بیان اینکه بخش هایی از این کریدور به شکل آزادراه و بخش هایی تبدیل به بزرگراه می شود، بیان کرد: مسیر بندرعباس تا سیرجان بطول 348 کیلومتر تاپایان امسال به پایان می رسد و مسیر سیرجان - انار در 3 ماهه ابتدای سال آینده افتتاح می شود.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور تصریح کرد: همزمان با این مسیر حدود 70 کیلومتر از مسیر رشت - آستارا تا خرداد سال آینده به بهره برداری می رسد که بخشی از کریدور شمال - جنوب به شمار می رود.
صادقی با بیان اینکه طول این کریدور 1350 کیلومتر است، گفت: ساخت این آزادراه ها از سوی پیمانکار بخش خصوصی انجام شده است و مابقی مسیر هم از سوی بخش خصوصی تکمیل می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص مسیر سیرجان به کرمان، اظهار داشت: بخش اول از سیرجان به سمت تهران و شمال کشور می رود و بخش دیگر از سیرجان به سمت کرمان و مشهد منتهی میشود که ترانزیت ایران را به کشورهای آسیای میانه از طریق مرز باجگیران و سرخس توسعه می دهد.


نظر شما