محمد جواد عطرچیان در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید به سرویس دهی مناسب ویژه مسافران اظهار داشت: رفاه مسافران در این ایام یکی از اهدافی است که با ارتقا سطح خدمات محقق می شود.
وی تصریح کرد: شرکت های حمل و نقل استان البرز برای جابجایی مسافران نوروزی در ایام سال نو آمادگی لازم را اعلام کردند.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان البرز گفت: برنامه ریزی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم برای رفاه مسافران در طرح نوروزی از دیگر اقدامات انجام شده است.
وی افزود: طرح جابجایی مسافران نوروزی از اوخرا اسفند ماه امسال اجرا می شود که اولویت این طرح رفاه مسافران و جابجایی آنها در نهایت آرامش و آسایش است.
عطرچیان اظهار داشت: استفاده از فن آوری های جدید در وسایل نقلیه استفاده از امکانات و ظرفیت هابه طور صحیح، بازدید وسایل نقلیه قبل از جابجایی مسافران، فراهم سازی آسان بلیت با افزایش دفاتر فروش یا فروش بلیت به صورت غیرحضوری و استفاده از ناوگان مناسب و ایمن ازتمهیدات است که برای ارائه خدمات بهتر چاره اندیشی شده است.
جابجایی بیش از 180هزار مسافر در البرز
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان البرز افزود: نوروز سال گذشته بیش از 180هزار مسافر از ناوگان حمل و نقل عمومی استان البرز استفاده شده است.
وی گفت: ایجاد امنیت و بالا بردن کیفیت خدمات ارائه شده از دیگر موضوعات مهمی که باید مورد تاکید باشد.
نظر شما