به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نورالله ولی نژاد عصر یکشنبه در نشست با مسئولان آموزش و پرورش استثنایی استان افزود: کار با دانش آموزان استثنایی سخت بوده وکار در این حوزه نیاز به تدبیر خاصی است.
وی افزود : قرآن به دانش آموزان استثنایی اهدا ء خواهد شد.
عباس خانعلی رئیس اداره آموزش وپرورش استثنایی استان ضمن تقدیر از خدمات ارزنده تبلیغات اسلامی استان اظهار داشت: خدمات آموزشی وتوانبخشی به هفت گروه از دانش آموزان استثنایی ارائه می گردد.
وی اظهار داشت: انتظار ودر خواست ما از اداره کل تبلیغات اسلامی شامل استفاده و بهره گیری از کارشناسان مذهبی جهت آموزش احکام ، نماز ، وضو و سرود دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی، کمک به برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان ، درخواست کتب مذهبی، ادعیه و قرآن برا ی نمازخانه های مدارس استثنایی استان و کمک به برگزاری مسابقات قرآنی و فرهنگی دانش آموزان و کارکنان آموزش و پرورش استثنایی است.
وی اظهار داشت: آشنایی دانش آموزان با هیات های مذهبی و استفاده از مداحان اهل بیت ، در اختیار گذاشتن نرم افزارهای آموزشی و مذهبی و داستانهای صوتی ( ویژه نابینایان ) مورد نیاز دانش آموزان و معلمان استفاده از مکانهای و اردوگاههای تفریحی ،دراختیار گذاشتن پوستر ، بروشور ، بنر و پلاکارد در مناسبتها ، اعیاد و مراسمات دینی و مذهبی از دیگر نیازهاست.
حدود دو هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در گلستان تحصیل می کنند.
نظر شما