۶ اسفند ۱۳۹۱، ۱۷:۱۷

بندعلیان خبر داد:

آمادگی کامل شهرداری فرون آباد برای استقبال از نوروز 92

آمادگی کامل شهرداری فرون آباد برای استقبال از نوروز 92

پاکدشت - خبرگزاری مهر: شهردار فرون آباد با اشاره به اینکه شهرداری فرون آباد با آمادگی کامل به استقبال از نوروز 92 می رود، گفت: تعطیلات نوروز و ایام حضور مسافران و میهمانان نوروزی نزدیک است و مسئولان باید برای آماده سازی فضای شهر اقدامات لازم را انجام دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بندعلیان ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این راستا یکی از مواردی که پیش چشم گردشگران نمود زیادی دارد، فضای بصری شهر است که باید کالبد شهری به شکل مناسبی برای نوروز آماده شود.

وی اظهار داشت: در این ایام ضروری است که علاوه بر پاکسازی معابر، پیاده روها و خیابانها به موضوع خط کشیها، رنگ آمیزیها و همچنین پاکسازی پروژه های سطح شهر نیز توجه شود.

بندعلیان ادامه داد: روشنایی برخی از خیابانها، رنگ آمیزی، خط کشی و آماده سازی فضای شهری از جمله برنامه ها برای این ایام است.

از 10 اسفندماه اجازه حفاری به هیچ ارگانی در فرون آباد داده نمی شود

وی در ادامه با بیان اینکه تمام دستگاه ها باید به وظایف خود در رابطه با حفاری ای سطح شهر عمل کنند، تصریح کرد: از 10 اسفندماه اجازه حفاری به هیچ ارگانی داده نمی شود از این رو تمام دستگاه ها باید برای ترمیم مناطق حفاری شده اقدام کنند.

این مدیر شهری یکی دیگر از مسائل حائز اهمیت را پروژه های فعال شهری دانست و افزود: با توجه به اینکه این پروژه ها در رویت شهروندان است از این رو باید برای ایام نوروز تا آنجایی که امکان دارد پاکسازی شوند.

کد خبر 2005355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha