به گزارش خبرنگارمهر، عبدالزهرا سنواتی شامگاه دوشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان شادگان در سرسرای اجتماعات فرمانداری این شهر از پیگیری مجدانه و مستمر مسئولان دستگاه های اجرایی در جهت جذب حداکثری اعتبارات برای اجرای پروژه های شهری به عنوان اولویت نخست کاری مسئولان و مدیران شادگانی عنوان کرد و افزود: همکاری و هماهنگی بین ادارات مهمترین عامل در جهت رفع مشکلات عمرانی شهر به شمار می رود.
وی بر لزوم ارائه گزارشات ماهانه در خصوص میزان جذب مالی و درصد پیشرفت فیزیکی پروژه های عمرانی شهرستان، نظارت مستمر بر حسن اجرای پروژه ها، پیگیری در جهت جذب اعتبارات عمرانی و افزایش سطح کیفی کارها توسط مسئولان دستگاه های اجرایی تاکید کرد.
وی اظهار داشت: باید مدیران دستگاههای اجرایی یک نسخه از موافقت نامه های مبادله شده را در اختیار داشته باشند.

شادگان – خبرگزاری مهر: سرپرست فرمانداری شادگان گفت: دستگاه های اجرایی باید عوامل تعطیلی و یا کندی انجام پروژه های عمرانی را به طور کتبیبه این فرمانداری اطلاع دهند.
کد خبر 2006410
نظر شما