به گزارش خبرنگار مهر، محمد صفوی دوشنبه شب در همایش روز مهندسی و روز بسیج مهندسین، بسیج را شورآفرین و عامل وحدت و مهر در جامعه بیان کرد و گفت: گردهم آمدن اعضای نظامات مهندسی استان کرمان در کنار هم باز هم برکات این شجره طیبه را نشان می دهد.
وی با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در اقتصاد جهان و کشور در زمینه امنیت غذایی گفت: استان کرمان با ظرفیت های بالقوه کشاورزی یک چهارم باغات و یک چهارم گلخانه های کشور را داراست و ظرفیت بالقوه ای از کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.
رئیس نظام مهندسی کشاورزی استان کرمان با اشاره به عضویت بیش از 10 هزار نفر از مقاطع کاردانی تا دکترا در این سازمان گفت: ارتباط با دو سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان و جیرفت و کهنوج از دیگر ظرفیت های این سازمان است و مهندسان کم توقع و پرتلاش در این عرصه فعالیت خوبی دارند.
وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی کشور ما تازه در حال مهندسی شدن است، مشکلات فراوان این بخش بخصوص در زمینه بهره وری نامناسب از آب و آبیاری، مصرف سم و کود، بسته بندی، بازاریابی را یادآور شد و گفت: برنامه های آموزشی خوبی در این زمینه در نظام مهندسی کشاورزی انجام شده است.
این مسئول گفت: باید کشاورزی از حالت سنتی خارج شده و علم روز دنیا زیر نظر کارشناسان کشاورزی در این بخش به کار گرفته شود.
نظر شما