۲۰ فروردین ۱۳۹۲، ۲۲:۰۰

قاسمی تصریح کرد:

کشف 2 کیلو ماده مخدر ترياك در تالش /لزوم آگاه‌سازی جوانان از عواقب سوء مصرف مواد مخدر

کشف 2 کیلو ماده مخدر ترياك در تالش /لزوم آگاه‌سازی جوانان از عواقب سوء مصرف  مواد مخدر

تالش – خبرگزاری مهر: سرپرست فرماندهي انتظامي تالش از كشف دو كيلو و 735 گرم مواد مخدر از نوع ترياك در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار محمود قاسمي عصر سه شنبه در حاشیه جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر این شهرستان افزود: با گزارشات مردمي مبني بر اينكه فردي سابقه دار در امر تهيه و توزيع مواد مخدر فعاليت دارد، ماموران عمليات ويژه پليس مبارزه با مواد مخدر رسيدگي به اين موضوع را در دستور كار خود قرار دادند.

وی اظهارداشت: ماموران عمليات ويژه پليس مبارزه با مواد مخدر با تحقيقات نامحسوس پليسي از صحت موضوع اطمينان حاصل  و با هماهنگي مقام قضايي و همكاري ماموران انتظامي كلانتري11 اين شهرستان وارد منزل اين متهم شدند.

سرپرست فرماندهي انتظامي  تالش گفت: اكيپ هاي عملياتي پليس در بازرسي از اين منزل مسكوني مقدار دو كيلو و 235 گرم ترياك، 160 گرم شيره ترياك،  340 گرم سوخته ترياك، ترازوي توزين مواد مخدر، سه حقه وافور مخصوص استعمال مواد مخدر كشف كرده و متهم و همدست وي را نيز دستگير كردند.

وی با بيان اينكه متهمان با تشكيل پرونده برای سير مراحل قانوني به مقام قضايي معرفي شدند از مردم اين شهرستان خواست در صورت مشاهده هرگونه ناهنجاري مراتب را  به مركز فوريت هاي پليسي 110 اطلاع دهند.

قاسمی با اشاره به افزایش روزافزون مصرف مواد مخدر صنعتی گفت: مصرف مواد مخدر صنعتی روز به‌ روز در حال افزایش است.

وی بر آگاه‌سازی جوانان تاکید کرد و اظهار داشت: آگاه‌سازی جوانان از آثار و عواقب سوء مصرف این گونه مواد گام مهمی در راستای مبارزه با مواد مخدر است.

سرپرست فرماندهي انتظامي تالش توجه بیشتر خانواده‌ ها به نوع رفتار فرزندان را خواستار شد و افزود: خانواده‌ ها باید در رفت و آمد فرزندانشان دقت بیشتری داشته باشند تا از گرفتار شدن آنها در دام اعتیاد و دیگر آسیب‌ های اجتماعی جلوگیری کنند.

کد خبر 2029551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha