پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ تیر ۱۳۸۴، ۱۶:۵۹

ضرغامي:

امروز خاتمي يك ظرفيت بزرگ و ذخيره اي ملي براي ماست// تلاش مي كنيم رسانه ملي را به جايگاه شايسته اي برسانيم

امروز خاتمي يك ظرفيت بزرگ و ذخيره اي ملي براي ماست// تلاش مي كنيم رسانه ملي را به جايگاه شايسته اي برسانيم

مهندس عزت الله ضرغامي رئيس سازمان صدا و سيما خاتمي را انديشمندي بزرگ و سرمايه اي گرانبها براي نظام جمهوري اسلامي ايران عنوان كرد و گفت: خاتمي پشتوانه و ذخيره بزرگ براي انقلاب اسلامي است.

به گزارش خبرنگار سياسي  "مهر"، ضرغامي ظهر امروز در جمع مديران و كاركنان صداو سيما ، ضمن تقدير و تشكر از حضور رئيس جمهور در خانواده بزرگ رسانه ملي افزود: امروز در صدا و سيما شاهد دريايي از عشق و عاطفه و محبت دو طرفه اي بوديم كه از دل همكاران مي جوشيد و صادقانه محبتهاي بي دريغ خود را به شخصيت كم نظيري چون خاتمي ابراز كردند و او را چون نگيني در آغوش گرفتند.

رئيس سازمان صدا و سيما گفت: آنچه امروز در صدا و سيما رخ داد و شور و اشتياقي كه همكاران در ديدار رئيس جمهور محبوب خود ابراز داشتند قطره اي از شور و اشتياق ملت ايران است.

ضرغامي اظهار داشت : امروز صدا و سيما آئينه ملت است و براي ما افتخار آفرين است كه در روزهاي آخر مسئوليت آقاي خاتمي ميزباني براي ايشان باشيم تا با قدوم گرم خود شور و نشاط ديگري در صدا و سيما ايجاد كند.

وي با بيان اينكه امروز آقاي خاتمي نه به عنوان يك فرد بلكه به عنوان نماينده يك فكر و انديشه و شخصيت و جايگاه انساني در ميان ملت ما و بلكه در سطح جهان زيبنده انسانيت است گفت: آقاي خاتمي گفتمان جديدي را به جامعه عرضه كردند و رفتار جديدي را آموزش دادند كه به صورت يك فرهنگ در بخش بخش جامعه و آحاد ملت ما با پشتوانه آموزشهاي ديني، تاثيرات شگرف و كتمان ناپذيري به جاي گذاشته است.

رئيس سازمان صدا و سيما خاتمي را براي ملت ما يك ظرفيت بزرگ و ذخيره ملي دانست و افزود: با پايان يافتن دوران رياست جمهوري وي به اعتقاد من عرصه جديدي در استفاده از اين ظرفيت بزرگ و ارزشمند و جهاني ايجاد خواهد شد و فرصت بسيار خوبي است تا ايشان فارغ از مسئوليتهاي اجرايي و رياست جمهوري بتوانند با استفاده از فضاي جهاني كه ايجاد شده و شناخت بين المللي كه از شخصيت ايشان وجود دارد بتوانند عرصه هاي جديدي را طي كنند و رسانه ملي در اين مسير جديد همراه و همگام با شخصيت برجسته آقاي خاتمي خواهد بود.

ضرغامي با تقدير از تلاش همكاران خود در صدا و سيما بويژه مديران اين سازمان در جريان انتخابات رياست جمهوري گفت: جا دارد از تلاشهاي صادقانه و بي نظير دكتر لاريجاني رئيس قبلي صدا و سيما امكان مغتنمي براي رسانه ملي فراهم شد وبا همه مشكلات اجرايي،  دهها شبكه گسترده ملي، فراملي و استاني ايجاد شد.

وي اظهار داشت: اگر امروز همه بزرگان سخن از شايستگي، توانايي رسانه ملي در تجربه جديدي تحت عنوان انتخابات رسانه اي ياد مي كنند، بستر سازي اوليه آن نتيجه كار همه مديران قبلي بويژه دكتر لاريجاني است و خوشحالم با مجموعه نيروهاي رسانه اي  قبلي و همكاران جديد با استفاده از تجربه گذشته و همچنين با بهره برداري از ظرفيتهاي موجود در رسانه بتوانيم به جايگاه شايسته اي براي رسانه ملي نائل شويم.

 

کد خبر 203003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha