۲۶ فروردین ۱۳۹۲، ۱۲:۳۴

با مشارکت مردم؛

نوروز امسال آتش سوزی در البرز به صفر رسید

نوروز امسال آتش سوزی در البرز به صفر رسید

کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز گفت: نوروز امسال حوادث آتش سوزی در استان به صفر رسید.

حسين ميررجبی با بيان اين مطلب به خبرنگار مهر گفت: آتش سوزی های زيادی در عرصه های منابع طبيعی در سالهای گذشته رخ می داد كه در ايام نوروز سال جاری اين حوادث به صفر رسيد.

ميررجبی افزود: امسال در اين ايام با حضور پررنگ ماموران يگان حفاظت و با سه هزار و 818 نفر ساعت گشت زنی مستمر و شبانه روزی از تصرف غير مجاز اراضی ملی و وقوع هرگونه آتش سوزی در اين عرصه ها جلوگيری شد.

به گفته وی در 15 مورد با اقدام به موقع ماموران، قبل از هرگونه فعاليتی از تخريب منابع طبيعی ممانعت به عمل آمد.

وی همكاری خوب مردم فهيم استان در پيشگيری از تخريب منابع طبيعی، فرهنگ سازی مناسب توسط رسانه ها و حضور و آمادگی نيروهای يگان حفاظت منابع طبيعی استان و انجام اقدامات پيشگيرانه از جمله در خصوص آتش سوزی را از عوامل مهم حفظ منابع طبيعی برشمرد.

 

کد مطلب 2032779

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha