۴ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۷:۲۹

عبداللهی:

توسعه برنامه های فرهنگی و مذهبی نیاز شهری است

توسعه برنامه های فرهنگی و مذهبی نیاز شهری است

گرگان - خبرگزاری مهر: عضو شورای شهر گرگان، توسعه برنامه های فرهنگی و مذهبی را از نیازهای شهری برشمرد و حضور اساتید برجسته کشوری در حوزه های مختلف را یکی از ضروریات برنامه های فرهنگی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، فائزه عبداللهی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای شهر اظهار داشت: دعوت از اساتید کشوری در برنامه‎های مختلف فرهنگی باید در دستور کار قرار بگیرد و سازمان فرهنگی ورزشی سال گذشته در این خصوص اقدامات مطلوبی داشته است.

عبداللهی حضور افراد صاحب نظر در عرصه های مختلف را در برنامه ها و مراسم ویژه فرهنگی ضروری دانست و اظهار داشت: انتظار می رود این موضوع در سال جاری نیز توسط سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و کمیسیون فرهنگی شورا پیگیری شود.
 
وی بر ضرورت برنامه ریزی و توجه بیشتر مدیریت شهری به محله محوری در گرامی داشت مناسبت های ولادت و شهادت ائمه معصومین (ع) تاکید کرد و گفت: سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری باید سعی کند از ظرفیت های مردمی در محلات مختلف برای گرامی داشت مناسبت ها به ویژه جشن های ولادت بهره بیشتری ببرد.
 
وی جلب مشاركت ساکنین محلات در امور مربوط به محله اي كه در آن زندگي مي كنند را یکی از راهکارهای دستیابی به توسعه شهری عنوان و خاطر نشان کرد: با رویکرد محله محوری و توسعه مشارکت مردمی در مدیریت شهری می توان افزايش كيفيت زندگي و حساسيت ها نسبت به موضوع محيط زيست شهري و حفظ منابع طبيعي، ايجاد بستر آشنائي هرچه بيشتر مردم محله با يكديگر، آموزش و فرهنگ سازي همكاري هاي هرچه بيشتر مردم محله با عوامل اجرائي در نگهداري،‏ اداره امور محله و توسعه پايدار آن، ايجاد شبكه مردمي متشكل از اهالي محله و افزايش سطح اعتماد متقابل بين مردم و عوامل اجرائي محله را رقم زد.
 
عبداللهی با بیان اینکه توجه به ولادت های ائمه معصومین در سیما و پوشش شهری کمتر جلوه می کند، اظهار داشت: همان طور که شهادت‎ها مورد توجه قرار می گیرد و از سوی نهادهای فرهنگی برنامه های ویژه ای اجرا می شود انتظار می رود در ولادت ها نیز پوشش شهری از وضعیت مطلوب تری برخوردار باشد.
 
وی ترویج جشن های مذهبی به ویژه ولادت ها را در شکل‌گیری شادی و نشاط  شهروندان مهم ارزیابی و تصریح کرد: باید تلاش کینم با کمک صاحب‌نظران و مردم مراسم جشن و شادی مذهبی را در سطح شهر گسترش دهیم و اوقات فراغت ساکنان شهرمان را با استفاده از فرهنگ اصیل اسلامی غنی سازیم
 
 رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر نیز  گفت: بزرگداشت هزارمین سالروز تولد حکیم زین الدین سید اسماعیل بن حسین جرجانی، بزرگترین پزشک قرن ششم در دویست و هشتاد و هفتمین جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا مصوب شد.
 
عبدالرضا چراغعلی افزود: مقرر شد ستاد برنامه ریزی برزرگداشت حکیم جرجانی با همکاری سازمان فرهنگی ورزشی، شورا و شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی و میراث فرهنگی برگزار شود.
 
وی با تاکید بر اینکه برپایی همایش ها و مراسم نکوداشت از جمله روشهایی است که می تواند در معرفی مفاخر و مشاهیر و شناسایی آن به نسل کنونی تاثیر بسزایی داشته باشد، اظهار داشت: همزمان با 30 فروردین سالروز تولد حکیم جرجانی جمعی از فعالان اجتماعی و فرهنگی شهر مجدانه پیگیر برگزاری مراسمی برای پاسداشت از این حکیم برجسته شدند که در این راستا کمسیون فرهنگی شورای شهر این موضوع را در دستور کار خود قرار داد.
کد خبر 2040143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha