۵ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۳:۴۱

خباز:

نگاه ورزشی در چهار محال و بختیاری ضعیف است/ استفاده از تمامی ظرفیتها برای برگزاری مسابقات کشتی

نگاه ورزشی در چهار محال و بختیاری ضعیف است/ استفاده از تمامی ظرفیتها برای برگزاری مسابقات کشتی

شهرکرد - خبرگزاری مهر: مدیر کل ورزش جوانان استان چهار محال و بختیاری گفت: نگاه ورزشی در چهار محال و بختیاری کمرنگ و ضعیف است.

جهانگیرخباز در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه برگزاری مسابقات کشتی  فرنگی در شهرکرد با اشاره به استقبال مردم این استان از مسابقات کشتی فرنگی تیم ملی ، اظهار داشت: در این استان نگاه ورزشی کمرنگ و ضعیف است.

وی با بیان اینکه از هنرستان تربیت بدنی و آموزش عالی استان که داری رشته تربیت بدنی بوده اند دعوت به عمل امده تا در این مسابقات  حضور داشته باشند ، اذعان داشت: دانش اموزان و دانشجویان این رشته تنها در پی به دست آوردن دانش ورزشی هستند و نگاه ورزشی بسیار در این استان ضعیف است.

خباز با اشاره به اینکه اطلاع رسانی در راستای استقبال هم استانی ها در این مسابقات از طریق زیر نویس شبکه استانی، بنر و فضا سازی شهری صورت گرفته است، بیان داشت: البته ایجاد فضای ورزشی و هیجانی در یک مقطع صورت پذیر نیست و ایجاد شور و نشاط نیاز به فضا سازی رسانه عمومی دارد.

مدیر کل ورزش و جوانان استان با بیان اینکه رسانه اولین بخشی است که در ایجاد شور و هیجان ورزشی و فرهنگی در جامعه موثر است، اذعان داشت: برپایی مسابقات  کشتی فرنگی کشور با همکاری هیئت های ورزشی، مدیران استانی، استاندار و همکاران ادراه کل ورزش و جوانان صورت گرفته است.

خباز بیان داشت: در ایجاد فضای سالن برا ی برگزاری هرچه با شکوه این مسابقات  از تمامی ظرفیت ها استان استفاده شده است.

کد خبر 2040608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha