حجت الاسلام جلیل مختاری نیا در گفتگو با خبرنگار مهر، با تبریک فرارسیدن ولادت حضرت علی (ع) و ایام اعتکاف، اظهار داشت: اعتکاف یکی از بهترین زمینه ها برای خودسازی و تزکیه نفس و آب روح بخشی برای انسان در کویر غفلت هایش است.
وی افزود: 60 درصد معتکفین شهرستان بیجار را بانوان تشکیل داده اند و همچنین در راستای تقویت و نشر آموزه های دینی 15 مبلغ و مبلغه به مساجد شهر و روستا بیجار اعزام می شوند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بیجار ادامه داد: مراسم اعتکاف یکی از برنامه های بسیار مهم سازمان تبلیغات اسلامی برای جذب جوانان مومن و متدین شرکت دادن آنان در آیین های مذهبی است.
حجت الاسلام مختاری نیا از اعتکاف به عنوان یک سنت حسنه یاد کرد و یادآور شد: اعتکاف یک سنت حسنه و اوج دینداری جامعه ماست که برغم هجمه های فرهنگی و بد اخلاقی های جامعه، نسل جوان ما در این امر مهم پیش قدم هستند که نشانگر جوانه زدن و رشد مذهب در جامعه است.
وی با اشاره به آثار معنوی اعتکاف بیان کرد: به واسطه همین اعتکاف گره گشایی های بسیاری برای جامعه ما توسط خداوند تبارک و تعالی انجام شده و موجبات برطرف شدن بلایا و در عین حال برکات فراوان برای جامعه شده است و کسانی که در این برنامه حضور یافته اند بدون استثنا دست خالی بیرون نرفته و آثار آن در زندگی شان مشهود خواهد شد.
80 درصد معتكفين را جوانان تشكيل می دهند
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بیجار با بیان اینکه اعتکاف آثار و برکات فراوانی برای جوانان دارد، گفت: خوشبختانه امسال نيز همچون سال هاي گذشته بيشتر معتکفين را جوانان تشکيل دادند که اين امر نشان از عشق و حب جوانان بيجاري به دين و قرآن است.
حجت الاسلام مختاری نیا افزود: دین انسان ساز اسلام، اعتکاف را به عنوان فرصتی برای بازگشت به خویش و خدای خویش قرار داده تا کسانی که از هیاهو و جنجال های زندگی مادی خسته می شوند، بتوانند چند صباحی با خدای خود خلوت کنند و توسط ارتباط جان و روح خود با خالق هستی با ایمان و اعتقادی راسخ به سوی سعادت دنیا و آخرت گام بردارند.
وی به اجرای مراسم های معنوی در طی این سه روز اشاره کرد و اظهار داشت: ختم قرآن کریم، تلاوت و هم خوانی قرآن، ختم 12 هزار یا علی (ع)، برگزاری گفتمان های دینی، مناجات حضرت علی (ع)، انجام اعمال ام داوود و ویژه برنامه شهادت حضرت زینب (س) از مهمترین برنامه های معنوی در ایام اعتکاف است.


نظر شما