پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ خرداد ۱۳۹۲، ۱۹:۱۰

حجت الاسلام قابل:

هیاهوی انتخاباتی نباید به اسراف، تخریب و بداخلاقی منجر شود

هیاهوی انتخاباتی نباید به اسراف، تخریب و بداخلاقی منجر شود

قزوین- خبرگزاری مهر: رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان قزوین گفت: نامزدها و هواداران آنها در هیاهوی انتخاباتی باید ضمن دوری از اسراف، تخریب رقبا و تهمت زدن در مسیر قانون و اخلاق حرکت کنند تا خون شهدا پایمال نشود.

به گزارش خبرنگار مهر، کارگاه توجیهی، آموزشی داوطلبان شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهرستان قزوین عصر سه شنبه با حضور حجت الاسلام علی قابل رئیس هیئت نظارت استان قزوین، سعید میربهارئیس ستاد انتخابات استان، مظفری رئیس دادگستری شهرستان قزوین، داوطلبان و روسای ستادهای آنها در سالن کوثر برگزار شد.

حجت الاسلام علی قابل در این کارگاه آموزشی اظهارداشت: نظام اسلامی به برکت خون شهدا شکل گرفته و امنیت و آرامش و آزادی حاکم در آن باید صیانت شود.

وی افزود: در رژیم گذشته مردم در اداره کشور هیچ نقشی نداشتند و استبداد ظالمانه حاکم بود اما امروز به برکت نظام اسلامی همه گروهها وارد صحنه شده اند و با نامزدی برای انتخاب و رای دادن مشارکت در امور را تجربه می کنند و رای یک جوان رای اولی با رهبری، رئیس جمهور، وزیر و نماینده برابر است.

این مسئول یادآورشد: همه باید برای برگزاری انتخاباتی باشکوه و خلق حماسه ای دیگر آماده شویم تا دشمن بار دیگر از این مشارکت انگشت به دهان بماند.

داوطلبان مسئولیت پذیر وارد صحنه شوند

قابل تصریح کرد: هر کس در خود توان و آمادگی مسئولیت پذیری و امانت داری، دوری از غرور، تکبر، دارد باید وارد میدان انتخابات شود و خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهد در غیر این صورت صلاح نیست هزینه ای به خود و دیگران تحمیل کند.

وی گفت: وقتی در زمان تبلیغات شعارهای انتخاباتی شروع شود نباید منتظر دروغ، تهمت، افترا و بداخلاقی باشیم و با شعارهای غیر منطقی خارج از اختیار و توان و جایگاه شورا در مردم توقع ایجاد کنیم که موجب ضمان و پاسخگویی در دنیا و آخرت شود.

میدان رقابت را آلوده نکنیم

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان قزوین یادآورشد: نباید در تبلیغات خود بدعت بدی بگذاریم و موجب شویم تا بعدها نیز این موضوع رویه غلط شود بلکه در نظام اسلام همه باید بر مبنای قانون، اخلاق و صداقت رفتار کنند تا انتخاب مردم درست باشد.

حجت الاسلام قابل یادآورشد: استفاده از پوسترهای نامتعارف، دامن زدن به طایفه گری و قوم گرایی از کارهای غیرقانونی و ناپسندی است که می تواند پیامدهای امنیتی نیز به همراه داشته باشد و فضای توام با آرامش را دچار آسیب کند.

وی افزود: انتخابات شوراها با توجه به این که همزمان با ریاست جمهوری برگزار می شود با حضور گسترده همراه خواهد بود لذا امیدواریم داوطلبان از این فرصت مناسب برای خدمت به شهر خود به خوبی استفاده کنند.

این مسئول گفت: دقت کنید در هیاهوی انتخاباتی گره ای بر مشکلات مردم اضافه نشود و همه چیز در مسیر قانون و شرع باشد تا هم دنیا و هم آخرت را تضمین کنیم.

 

کد خبر 2065259

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha