۱۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۷:۵۷

پورحسین:

ساعات خدمات دهی ثبت احوال خراسان جنوبی در ایام انتخابات افزایش می یابد

 ساعات خدمات دهی  ثبت احوال خراسان جنوبی در ایام انتخابات افزایش می یابد

بیرجند – خبرگزاری مهر: مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی گفت: خدمات ثبت احوال در ایام انتخابات افزایش می یابد و ادارات تابعه تا ساعت 18 به متقاضیان خدمات ارائه خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی پور حسین ظهر شنبه در نشست ستاد انتخابات استان با اعضای شورای اطلاع رسانی با اشاره به اینکه برای مشاركت مردم در انتخابات، ارایه كارت ملی و شناسنامه الزامی است، اظهارکرد: ساعات خدمات دهی ثبت احوال استان در هفته آخر قبل از انتخابات از ساعات هفت صبح تا 18 خواهد بود و متقاضیان می توانند برای صدور شناسنامه و یا مشکلات ثبتی و کارت ملی به آن ها مراجعه و نسبت به رفع مشکلات خود اقدام کنند.

 وی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از افراد در استان تقاضای تعویض  شناسنامه داشته اند، افزود: تقاض می شود متقاضیان برای دریافت شناسنامه خود هر چه سریعتر اقدام و دریافت آن را به روز های پایانی موکول نکنند.

 وی بیان کرد: تعداد زیادی کارت ملی نیز برای  متقاضیان صادر شده که در ادارت ثبت احوال موجود است و متقاضیان باید در زمینه دریافت آن اقدام کنند.

مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی بیان داشت: شهروندانی که  کارت ملی ندارند می توانند برای درخواست گواهی معتبر برای حضور در انتخابات به ادارات ثبت احوال مراجعه کنند.

به گفته وی در روز 24 خرداد ماه ادارات ثبت احوال استان تا پایان ساعت  رای گیری فعال و به متقاضیان خدمات ارائه خواهند کرد.

 

کد خبر 2067829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha