حسن قهرمانی مطلق در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تعداد کل داوطلبان در شرکت کننده در انتخابات شوراهای شهر و روستا در شهرستان همدان 827 نفر بوده که از این تعداد 760 نفر آقا و 59 نفر خانم بوده اند.
فرماندار همدان با بیان اینکه در حوزه شهری 289 نفر داوطلب و از این تعداد 250 نفر آقا و 39 نفر خانم بودند، عنوان داشت: از این تعداد 221 نفر آقا و 36 نفر خانم در هیئت اجرایی انتخابات تایید صلاحیت شده اند.
وی افزود: تعداد داوطلبان انصرافی قبل از طرح پرونده در هیئت اجرایی انتخابات نیز 21 نفر شامل 18 مرد و سه خانم بوده است.
قهرمانی مطلق همچنین گفت: تعداد داوطلبان انصرافی بعد از طرح پرونده در هیئت اجرایی انتخابات شهرستان همدان نیز 11 نفر شامل هشت آقا و سه خانم بوده است.
فرماندار همدان عنوان کرد: بر این اساس تعداد کل انصرافی های شورای شهر در شهرستان همدان 23 نفر بوده است.
وی همچنین گفت: در مناطق روستایی تابعه شهرستان همدان نیز هفت نفر قبل از طرح پرونده شان در هیئت اجرایی انتخابات انصراف داده اند.
قهرمانی مطلق در پایان اضافه کرد: پس از طرح پرونده در هیئت اجرایی انتخابات همدان نیز 23 نفر از داوطلبان شورای روستایی این شهرستان انصراف دادند.
نظر شما