محمدرضا محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرستان شهریار از دیرباز به دلیل وجود باغات، برخورداری از آب و هوای مطلوب و نزدیکی به پایتخت، از شهرستانهای شاخص استان تهران بوده است که این مساله شرایط ویژه ای برای تبدیل شهریار به قطب توسعه استان تهران را فراهم آورده است.
این مسئول عنوان کرد: خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته از سوی مسئولان شهرستانی و حمایتهای استانی، در حال حاضر این مهم محقق شده و شهریار به عنوان قطب توسعه استان مطرح است.
جمعیت مهاجر به استان تهران نیازمند تامین زیرساختهای خدماتی است
وی ادامه داد: طی چندین سال اخیر هجوم جمعیت مهاجر به استان تهران با رشد بالایی روبرو بوده است که در این میان، با توجه به شرایط جغرافیایی و آب و هوایی، سهم شهرستانهای غرب استان تهران به ویژه شهرهای شهریار، اندیشه، شاهدشهر، فردوسیه و ... در پذیرش این جمعیت مهاجر، بسیار پررنگ بوده است.
معاون فنی و عمرانی استاندار تهران افزود: این جمعیت مازاد، مانند سایر شهروندان به امکانات و خدمات اولیه شهرنشینی نیازمندند که در این زمینه با تلاش مسئولان استانی و شهرستانی در جذب اعتبارات دولتی و سرمایه های بخش خصوصی، زیرساختهایی مورد نیاز فراهم شد.
دعوت از سرمایه گذاران برای مشارکت در پروژه های عمرانی و تجاری شهریار
محمودی با تاکید بر این مطلب که رشد سرانه های خدماتی، درمانی، آموزشی، فرهنگی و.... باید همگام و متناسب با رشد جمعیت باشد، گفت: فراهم آوری این امکانات نیازمند اعتباراتی است که بخشی از آن را دولت تامین می کند و بخشی نیز از سوی سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم می شود.
این مسئول با اشاره به پتانسیل مطلوب شهریار در بخشهای مختلف عمرانی، کشاورزی، صنعتی و.... از سرمایه گذاران برای مشارکت در پروژه های عمرانی و تجاری این شهرستان دعوت کرد و متذکر شد: استانداری تهران آمادگی حمایت از سرمایه گذاران و کلید زدن پروژه های عمرانی و تجاری عظیم در این شهرستان را دارد.
تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت است
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا استانداری تمهیدی برای پاسخگویی به نیاز شهروندان این شهرستان و تکمیل پروژه هایی نظیر بیمارستان امام خمینی(ره)، جاده امام حسین(ع)، مترو ... اندیشیده است، بیان کرد: از جمله اقداماتی که برای رفاه حال شهروندان صورت گرفت می توان به تکمیل پروژه تقاطع غیرهمسطح سپاه اشاره کرد که با تلاشهای صورت گرفته در شهرستان و حمایت مسئولن استانی، 14 ماه زودتر از موعد مقرر افتتاح شد.
معاون استاندار تهران افزود: با بهره برداری از این پروژه، مشکل چندین ساله گره های ترافیکی در این معبر که سبب بروز مشکلات عدیده ای برای شهروندان شده بود، برطرف شد.
محمودی متذکر شد: برنامه ریزیهایی برای سایر پروژه های عمرانی این شهرستان صورت گرفته است، البته باید گام به گام جلو رویم چراکه به دلیل تحریمهای اعمال شده علیه ایران، اختصاص بودجه های عمرانی مانند سال گذشته نبود و با شیب ملایمی افزایش یافت، اما همچنان درصدد تکمیل پروژه های نیمه تمام هستیم.
بهره برداری از جاده امام حسین (ع) تا حداکثر 3 ماه آینده
این مسئول ادامه داد: در زمینه بیمارستان امام خمینی (ره) راهکارهایی مبنی بر همکاری با بخش خصوصی به فرمانداری داده شد و ما نیز آمادگی صدور مجوزهای لازم برای تمکیل این پروژه را داریم.
وی عنوان کرد: در بحث مترو نیز مطالعات انجام شده، امید می رود بتوان اعتباری به متروی تهران بدهیم که شاهد شروع عملیات اجرایی متروی شهریار باشیم، البته این اعتبار تاکنون به استان اختصاص پیدا نکرده است.
معاون استاندار تهران یادآور شد: جاده امام حسین (ع) نیز با هماهنگیهای صورت گرفته با اداره کل راه و شهرسازی استان، تا 2 الی 3 ماه آینده تکمیل خواهد شد.
نظر شما