۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۴:۵۱

رمضانی خبر داد:

البرز قطب مستعد تولید شیر در کشور/ سرشماری 890 گاوداری تا 21 تیر

البرز قطب مستعد تولید شیر در کشور/ سرشماری 890 گاوداری تا 21 تیر

کرج – خبرگزاری مهر: مدیرکل آمار و اطلاعات و GIS استانداری البرزبا بیان اینکه استان البرز يكي از توليدكنندگان عمده شير صنعتی در كشور به شمار می رود، گفت: با توجه به اینکه البرز يكي از قطب هاي مستعد کشوری در تولید شیر به شمار می رود باید از تمام ظرفیت های استان بهره برداری شود.

یحیی رمضانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: توجه به گاوداری های صنعتی و تجهیز آنها به فناوری ها روز موجب افزایش تولید شیر و گوشت می شود.

وی ادامه داد: برای انجام روند مطلوب این واحد های صنعتی و افزایش بازدهی آنها نیازمند آمار و اطلاعات صحیح و به موقع از وضعیت این واحد های در سطح استان هستیم و خوشبختانه سرشمار گاوداری های صنعتی از 28 خردادماه جاری آغاز و تا 21 تیرماه ادامه خواهد داشت.

مدیرکل آمار و اطلاعات و GIS استانداری البرز در خصوص این طرح گفت: سرشماری گاوداری های صنعتی برای اولین بار پس از تشکیل استان البرز با همکاری 13 آمارگیر، سه کارشناس مسئول، مرکز آمار ایران و استانداری انجام در حال انجام است.

رمضانی با بیان اینکه در این طرح حدود 890 گاوداری سرشماری خواهند شد، اعلام کرد: آمارگیران با مراجعه مستقیم به واحد ها اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری می کنند.

وی گفت: یکی از اهداف ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ، ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﻲ ﻭ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ توجه به ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﻱ ﻫﺎﻱ ﺍﻣﻮﺭ ﺩﺍم و ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﻛﻤﻲ ﻭ ﻛﻴﻔﻲ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﺩﺍﻣﻲ است که رسیدن به این هدف نیازمند استفاده از روش های نوین است.

رمضانی در پایان تاکید کرد: دریافت اطلاعات دقیق گاوداری های صنعتی بر میزان تولید، فروش و استفاده از تمام ظرفیت های واحد صنعتی بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

کد خبر 2081725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha