پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۲۳

استاندار كردستان:

تعمير و نوسازي مدارس كردستان تا قبل از مهر ماه انجام شود

تعمير و نوسازي مدارس كردستان تا قبل از مهر ماه انجام شود

سنندج – خبرگزاري مهر: استاندار کردستان گفت: تعمیر و نوسازی مدارس و اتمام پروژه های عمرانی حوزه آموزش و پرورش با پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد تا قبل از آغاز سال تحصیلی باید انجام شود.

به گزارش خبرگزاري مهر، علیرضا شهبازی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان كردستان افزود:آموزش و پرورش و اداره كل نوسازی مدارس استان باید با توجه به ضرورت و اهمیت فضا های آموزشی در جهت تکمیل پروژه های فعال حوزه مدرسه سازی  با پیشرفت بالا در سطح استان با هماهنگی معاونت برنامه ریزی استانداری برای جذب اعتبارات لازم اقدام کنند.

وی بیان کرد: موضوع فضا های آموزشی  یکی از مهمترین موضوع های متولیان این بخش است که باید با توجه به ضرورت و نیاز شهرها و روستاهای استان بر اساس کارشناسی دقیق برای هزینه کردن در این بخش برنامه ریزی شود و با سرعت عمل بیشتری نسبت به تکمیل آنها اقدام صورت گيرد.

شهبازی با اشاره به آمادگی  نیروهای بسیجی از سوی سازمان بسیج سازندگی برای تکمیل و تعمیر فضاهای آموزشی در سطح استان در قالب طرح های هجرت گفت: متولیان امر آموزش استان باید از این فرصت و پتانسیل ارزنده به بهترین نحو ممکن بهره برداري كنند و هماهنگی های لازم را برای انجام فعالیت های این بخش انجام دهند.

استاندار کردستان در بخش دیگري از سخنان خود با اشاره به ظرفیت و پتانسیل خیرین مدرسه ساز در تکمیل طرح های نیمه تمام گفت: با توجه به ضرورت کار و فرصت طلایی تابستان در تعمیر و نوسازی مدارس مجمع خیرین مدرسه ساز نیز باید همکاری لازم را با متولیان امر داشته باشند.

مدیر کل آموزش وپرورش استان کردستان در این جلسه با اشاره به ثبت نام بیش از 91درصد دانش آموزان استان و ثبت در سیستم ثبت نام گفت: بر اساس جامعه آماری دانش آموزان ثبت نام شده در مناطق و نواحی نیروی انسانی آنها تامین می شود.

سالار عرفانی نسب افزود: برای معرفی سیستم جدید آموزشی در دو مقطه ابتدایی و متوسطه و حذف راهنمایی زیر ساخت های لازم برای فرهنگ سازی و تبیین این روش در سطح استان صورت گرفته است.

10میلیارد ریال به تعمیرات و نوسازی مدارس کردستان اختصاص یافت

معان برنامه ریزی استاندار کردستان نيز در ادامه اين جلسه گفت: با توجه به ضرورت انجام تعمیرات و نوسازی مدارس سطح استان تا قبل از شروع فصل مدارس 10میلیارد ریال از تنخواه اعتبارات سال 92 در اختیار اداره كل نوسازی مدارس استان قرار گرفت.

ارسلان ازهاری افزود: متولیان آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تکمیل پروژه های نیمه تمام خود با توجه  به دستور استاندار محترم باید بر اساس نیاز منطقه به فضای آموزشی و پیشرفت فیزیکی بالای طرح ها لیست طرح های اولویت دار را به استانداری اعلام کنند.

وی بیان کرد: بر اساس حساسیت موضوع و تلاش برای اتمام طرح های عمرانی ضروری در حوزه فضا های آموزشی و مدارس استان نهایت تلاش و کوشش خود را برای تامین اعتبارات لازم انجام خواهیم داد.

وی تاکید کرد: اداره كل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش استان باید در اسرع وقت نسبت به ارائه لیست طرح های اولویت دار اقدام کنند تا فرصت را برای اتمام این طرح ها و بهره برداری از آنها در فصل مهر ماه از دست ندهیم .

معاون استاندار کردستان با اشاره به منابع محدود اعتبارات اختصاص یافته  سال 92به استان بیان کرد: برای رفع مسایل آموزشی باید تمام تلاش خود را برای جذب اعتبارات لازم انجام دهیم .

 

کد خبر 2108216

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha