پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ مرداد ۱۳۹۲، ۱۵:۲۱

جایزه آلمانی به عکاس ایرانی رسید/ "حوزه علمیه" در کانون توجه

جایزه آلمانی به عکاس ایرانی رسید/ "حوزه علمیه" در کانون توجه

فرهاد بابایی عکاس ایرانی با مجموعه‌ای به نام "حوزه علمیه" موفق به کسب یکی از جوایز برگزیدگان مسابقه‌ بین‌المللی عکس PROFIFOTO در سال ۲۰۱۳ شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد بابایی عکاس مستند ایرانی با مجموعه‌ای به نام "حوزه علمیه" موفق به کسب یکی از جوایز برگزیدگان مسابقه‌ بین‌المللی عکس PROFIFOTO در سال ۲۰۱۳ شد.

در این دوره از مسابقه ۱۵۳ عکاس با میانگین سنی ۲۵ سال از کشورهای مختلف جهان به رقابت پرداختند که در نهایت پنج عکاس از جمله فرهاد بابایی از ایران موفق به کسب عناوین برتر شدند.

مجموعه عکس فرهاد بابایی با موضوع زندگی روزانه در حوزه‌ علمیه بابل و در گرایش مستند اجتماعی تهیه شده است.

این مسابقه با حمایت شرکت کانن در آلمان و ویژه‌ مجموعه عکس‌هایی برگزار می‌شود که هنوز ناتمام هستند و لذا عکاسان برنده متعهد می‌شوند مجموعه‌هایشان را حداکثر تا 6 ماه آینده به پایان برسانند تا در صفحه‌ ویژه‌ای روی وبسایت مسابقه و همچنین در مجله‌ای ویژه منتشر شوند.

همچنین به پنج عکاس برگزیده‌ امسال در مجموع مبلغ ۱۰ هزار یورو به عنوان کمک هزینه‌ خرید تجهیزات عکاسی کانن اهدا خواهد شد.

آناکریستینا باور با مجموعه‌ "تحت تاثیر جذابیت تو" با موضوع عشق، اینگا استیچ با مجموعه "یک‌شنبه‌ی بعدی" با موضوع چشم‌اندازهای آبستره، مایک ویلنر با مجموعه‌ "قورباغه در گلو" که به موضوع ضرب‌المثل‌های آلمانی مربوط به انسان و حیوان می‌پردازد و کریستوفر فین با مجموعه‌ای درباره‌ میل سیری‌ناپذیر جوامع انسانی به نفت دیگر عکاسان برگزیده‌ این دوره از جایزه هستند.

فرهاد بابایی متولد 1363 بندر انزلی و ساکن بابل است. او پنج سال است که به صورت حرفه ای عکاسی می کند. او عضو انجمن عکاسان ایران است و تاکنون نمایشگاه متعددی برپا کرده و جوایزی نیز از آن خود کرده است.

وی در مجموعه عکس "حوزه علمیه" بابل نمایی جدید از زندگی روزمره طلاب را به نمایش گذاشته است.

کد خبر 2117260

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha