پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۳۳

مسابقات قرآن دانش آموزان دختر سراسر کشور در قزوین آغاز شد

مسابقات قرآن دانش آموزان دختر سراسر کشور در قزوین آغاز شد

قزوین- خبرگزاری مهر: سی و یکمین دوره مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مدارس کشور با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در قزوین آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین هژبری در مراسم افتتاحیه اینت رقابتها که یکشنبه شب در سالن تربیت معلم شهید رجایی قزوین برگزار شد اظهارداشت: در حوزه قرآن اتفاق بزرگی رخ داده و قانون اساسی بشریت با مشخص کردن نقشه راه و راهنمایی همه جانبه سعادت زندگی افراد را تضمین کرده است.

  
 
وی افزود: قرآن کر یم یک نقشه تمام نما و جامعی است که راه سعادت دنیا و آخرت همه را مشخص کرده و به حق می توان تمامی نیازهای زندگی را از انی کتاب آسمانی برداشت و استفاده کرد.

آیات کلیدی قرآن حفظ شود

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: به دانش آموزان توصیه می کنیم اگر نمی توانند تمامی قرآن را حفظ کنند ایات کلیدی قرآن را استخراج و آن را حفظ کنند که این ابتکار می تواند در زندگی آنها بسیار موثر باشد.

وی بیان کرد: قرآن 400 آیه کلیدی دارد که با حفظ کردذن آن می توانید در شئون مختلف زندگی مصداق بیاورید و در دوران جوانی خود استدلال قرآنی را سرلوحه برنامه خود قرار دهید.

  

این مسئول یادآورشد: داستانها و مثل های قرآنی بسیار تاثیرگذار و زودفهم است که از جمله بهار پایان خواب زمستانی و فصل رگبارهالی خطرناک است از نمونه های قرآنی است.

هژبری اظهارداشت: باید آئین زندگی را به فرزندانمان بیاموزیم تا شاهد این همه آسیب های اجتماعی نباشیم و اخلاق در جامعه نهاغدینه شود.

وی بیان دکرد: در برخی شهرها از هرپنج یا شش ازدواج یک مورد منجر به طلاق می شود و این به معنی دور شدن از کتاب الهی است زیرا اگر به قرآن متمسک شویم و با آن انس و الفت بگیریم شاهد استقرار اخلاق و معنویت و زندگی های باثبات در چامعه خواهیم بود.

هژبری پوشش و چادر را حجابی ارزشمند برای پوشاندن عیوب و جلوگیری از گناه و بروز مشکلات اجتماعی دانست و تصریح کرد: توجه به حجاب و پوشش اسلامی می تواند از بروز بسیاری از نابسامانی ها و پیامدهای ناگوار اجتماعی جلوگیری کند.

  

معاون وزیر آموزش و پرورش از خانواده ها و دختران جوان خواست قبل از ازدواج چشمان خود را باز کنند و با دقت و وسواس تصمیم بگیرند اما بعد از ازدواج با بستن چشمان خود بر روی عیوب و مشکلات مسیر زندگی را با اخلاق و معنویت طی کنند.

کد خبر 2118235

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha