۲۸ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۳۳

مسابقات قرآن دانش آموزان دختر سراسر کشور در قزوین آغاز شد

مسابقات قرآن دانش آموزان دختر سراسر کشور در قزوین آغاز شد

قزوین- خبرگزاری مهر: سی و یکمین دوره مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مدارس کشور با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در قزوین آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین هژبری در مراسم افتتاحیه اینت رقابتها که یکشنبه شب در سالن تربیت معلم شهید رجایی قزوین برگزار شد اظهارداشت: در حوزه قرآن اتفاق بزرگی رخ داده و قانون اساسی بشریت با مشخص کردن نقشه راه و راهنمایی همه جانبه سعادت زندگی افراد را تضمین کرده است.

  
 
وی افزود: قرآن کر یم یک نقشه تمام نما و جامعی است که راه سعادت دنیا و آخرت همه را مشخص کرده و به حق می توان تمامی نیازهای زندگی را از انی کتاب آسمانی برداشت و استفاده کرد.

آیات کلیدی قرآن حفظ شود

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: به دانش آموزان توصیه می کنیم اگر نمی توانند تمامی قرآن را حفظ کنند ایات کلیدی قرآن را استخراج و آن را حفظ کنند که این ابتکار می تواند در زندگی آنها بسیار موثر باشد.

وی بیان کرد: قرآن 400 آیه کلیدی دارد که با حفظ کردذن آن می توانید در شئون مختلف زندگی مصداق بیاورید و در دوران جوانی خود استدلال قرآنی را سرلوحه برنامه خود قرار دهید.

  

این مسئول یادآورشد: داستانها و مثل های قرآنی بسیار تاثیرگذار و زودفهم است که از جمله بهار پایان خواب زمستانی و فصل رگبارهالی خطرناک است از نمونه های قرآنی است.

هژبری اظهارداشت: باید آئین زندگی را به فرزندانمان بیاموزیم تا شاهد این همه آسیب های اجتماعی نباشیم و اخلاق در جامعه نهاغدینه شود.

وی بیان دکرد: در برخی شهرها از هرپنج یا شش ازدواج یک مورد منجر به طلاق می شود و این به معنی دور شدن از کتاب الهی است زیرا اگر به قرآن متمسک شویم و با آن انس و الفت بگیریم شاهد استقرار اخلاق و معنویت و زندگی های باثبات در چامعه خواهیم بود.

هژبری پوشش و چادر را حجابی ارزشمند برای پوشاندن عیوب و جلوگیری از گناه و بروز مشکلات اجتماعی دانست و تصریح کرد: توجه به حجاب و پوشش اسلامی می تواند از بروز بسیاری از نابسامانی ها و پیامدهای ناگوار اجتماعی جلوگیری کند.

  

معاون وزیر آموزش و پرورش از خانواده ها و دختران جوان خواست قبل از ازدواج چشمان خود را باز کنند و با دقت و وسواس تصمیم بگیرند اما بعد از ازدواج با بستن چشمان خود بر روی عیوب و مشکلات مسیر زندگی را با اخلاق و معنویت طی کنند.

کد خبر 2118235

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha