به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تلاش 10 روزه آتش نشانان آمریکایی برای مهار آتش سوزی پارک ملی یوسمیت تا کنون بی نتیجه بوده و حریق آغاز شده در نزدیکی این مکان توریستی همچان در حال گسترش است.
این حریق که به آن نام "دیواره آتش" را داده اند با احتساب امروز چهارشنبه به مدت 12 روز است که آغاز شده و به نوشته رویترز در طی روزهای اخیر میزان خرابی های به جا مانده از این آتش سوزی تا حدود دو برابر افزایش یافته است.
برخی از کارشناسان از راه یافتن دود و خاکستر ناشی از این آتش سوزی به منابع و ذخایر آبی گزارش می دهند، اما آزمایش هایی که تا دیروز در خصوص این آب ها انجام شده نشان می دهد که میزان آلودگی ها به حدی نیست که سلامت شهروندان را به خطر بیندازد.
به گفته مقامات اگر میزان ورود خاکستر و دود به این ذخایر آبی افزایش بیاید، آنها مجبور خواهند بود تا این آبها را مجددا تصفیه کنند.
هر چند هم اکنون سه هزار و 700 آتش نشان به همراه بالگردهای آب پاش و بولدوزرهای متعدد در حال تلاش برای جلوگیری از گسترش آتش سوزی هستند، اما اقدامات آنها بی نتیجه بوده و فقط توانسته اند 20 درصد از این حریق ار کنترل کنند.


نظر شما