به گزارش خبرنگار مهر، محمود خوشدل عصر دوشنبه در حاشیه گشایش نمایشگاه پائیزه در صومعهسرا افزود: این نمایشگاهها با توجه به بازگشایی مدارس از اهمیت خاصی برخوردار هستند و همه ساله در سطح کشور برگزار می شوند.
وی تصریح کرد: نمايشگاه هاي فروش پائيزه از جمله نمايشگاه هاي مهمی هستند که با هدف ارائه اجناس با كیفیت های متفاوت و با نرخ هایی كمتر از نرخ معمول بازار برگزار می شود و رضایت بسیاری از شهروندان را به دنبال دارد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت صومعه سرا گفت: نمایشگاه عرضه مستقیم کالای پائیزه به مدت 10 روز در پارک ابریشم این شهرستان بر پا شده است.
وی اذعان داشت: این نمایشگاه با 70 غرفه دایر شده است که کالاهایی همچون کیف، کفش، پوشاک و موادغذایی به شهروندان با تخفیف 10 تا 20 درصد عرضه می شود.
خوشدل تصریح کرد: از دیگر برنامه های این اداره اجرای طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس است که از دوم شهریور ماه آغاز و تا دهم مهر ماه امسال اجرا خواهد شد.
وی یادآورشد: در راستای اجرای این طرح بازرسان از واحدهای صنفی پوشاک، نوشت افزار ، کیف و کفش مدارس بازرسی به عمل می آورند.


نظر شما