به گزارش خبرنگار مهر، کمال علیپور خنکدار پیش از ظهر پنچ شنبه در جلسه بررسی مشکلات شهر ارطه با اشاره به اینکه ارطه یک شهر 10 هزار نفری است، یک شهر فی البداهه به نظر می رسد، اظهارداشت: با توجه به اینکه بیشتر از یکسال از تاسیس شهر ارطه می گذرد، متاسفانه معضلات آن هنوز باقی است.
وی با بیان اینکه مردم انتظار دارند با توجه به شهر شدن ارطه امکانات برای آنها در نظر گرفته شود، افزود: یک روستا به شهر تبدیل می شود، نسبت به شهر مشکلات بیشری دارد زیرا زیرساختهای شهری انجام نشده است.
وی با اشاره به معابر اصلی، طرح هادی و اعتبارات ناچیز، گفت: تنها کار برای بررسی مشکلات و برنامه ها انجام جلسات کارگروهی است که می توان گام به گام مردم را امیدوار کرد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با توجه به مشکلات شهر از جمله معابراصلی، طرح هادی و اعتبارات ناچیز، اظهارداشت: تنها راه برطرف کردن مشکلات انجام جلسات کارگروهی است که بتوانیم گام به گام مردم را امیدوار کنیم.
علیپور با بیان اینکه استانداری مازندران، سازمان همیاری ها و شهرداریها، آبفای استان می توانند کمک کنند، افزود: آبفای شهری مازندران می تواند برای وضعیت آب شهری می توانند تاثیرگذار باشند، این شهر به دلیل مرکبات نیاز به آب دارند.
وی یکی از موارد قانونی به روستاها تبدیل دهیاریها بود، اذعان داشت: این مساله چرخش خوبی از لحاظ درآمدی برای روستاهاست.
وی با اشاره به اینکه شهری که اعتبار و بودجه ای ندارد، افزود: مردم باید برای نوسازی عوارض پرداخت کنند و مردم با این روند و روحیه آشنا نیستند.
علیپور با اشاره به اینکه ارطه از نظر کشاورزی، جنگل و باغات مستعد است، گفت: باید برای کمک به رشد و توسعه شهر ارطه همه دستگاهها همکاری و تعامل داشته باشند و این مشکلات موجب اعتراض مردم شده است و خواستار روستا شدن هستند.
وی با بیان اینکه باید از حال روستایی خارج و روند شهرنشینی و شهروند مداری را با مسئولین ایجاد کنیم، افزود: مسئولین باید تدبیر و تصمیم گیری جدید برای رفع مشکلات ارطه اجرا کنند.
علیپور به برنامه ریزی شهر ارطه با وجود تولیدات کشاورزی، سردخانه و سورتینگ برمبنای شهر کشاورزی تاکید کرد.
نظر شما