۱۵ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۵۴

سخنرانی دکتر دینانی در روز جهاني فلسفه/ بررسی موضوع «فلسفه و شناخت طبيعت»

سخنرانی دکتر دینانی در روز جهاني فلسفه/ بررسی موضوع «فلسفه و شناخت طبيعت»

همايش روزجهاني فلسفه 1392 با عنوان «فلسفه و شناخت طبيعت» 27 آبان‌ماه از ساعت 14 در مؤسسه پژوهشي حكمت و فلسفه برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سخنران افتتاحيه اين همايش دكتر غلامحسين ابراهيمي ديناني است كه با موضوع  «فلسفه طبيعت» سخنراني خواهند كرد.

در اين همايش حجت‌الاسلام و المسلمين عبدالحسين خسروپناه؛ رئيس موسسه در موضوع ضرورت ارتباط فلسفه و شناخت طبيعت،‌ به ارائه بحث خواهند پرداخت و در ادامه همايش، در دو بخش فلسفه و انواع شناخت طبيعت،‌ فلسفه و سلامت ادامه پيدا خواهد كرد.

در قسمت اول همايش دكتر سيدمصطفي محقق داماد با موضوع الهيات محيط زيست، و دكتر حسين ميانداري با موضوع نقش اخلاق در انواع شناخت طبيعت سخنراني خواهند كرد.

در قسمت دوم همايش، دكتر مصطفي قانعي با موضوع تعريف سلامت و ارتباط آن با جهان‌بيني،‌ و دكتر احمدرضا همتي مقدم با موضوع هستي‌شناسي پزشكي: سلامت و بيماري و مباني پيدايش و تكامل پزشكي با موضوع دكتر سيدمحمود طباطبايي سخنراني خواهند كرد.

کد خبر 2170445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha