۲۱ مرداد ۱۳۸۴، ۱۲:۴۷

از فردا ، شنبه 22 مرداد ماه

ثبت نام از معتكفين در 700 مسجد آغاز مي شود

700 مسجد واجد شرايط در سراسر كشور ، از فردا شنبه 22 مرداد ماه از معتكفين ثبت نام خواهند كرد .

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" ، سال گذشته 210 هزار نفر در مراسم معنوي اعتكاف شركت داشتند كه 70 درصد آنها را نوجوانان و جوانان تشكيل مي دادند.

با توجه به روند صعودي كه طي سالهاي گذشته وجود داشته ، پيش بيني مي شود امسال نيز آمار معتكفين افزايش چشمگيري داشته باشد .

يكي از برنامه و آيينهاي معنوي و روحاني اسلام ، اعتكاف است ، اعتكاف بعنوان يك سنت ديرپا و انسان ساز ، همواره مورد تأكيد پيامبر بزگوار اسلام (ص) و ائمه معصومين (ع) بوده و نقش بسزايي در ترويج فرهنگ  و ارزشهاي اسلامي و همچنين اعتلاي جايگاه مساجد داشته و دارد .

اعتكاف موجب تهذيب نفس ، خودسازي و پالايش درون شده ، صميميت ، محبت و مودت را در جامعه اسلامي افزايش مي دهد . اين عبادت سازنده قبل از انقلاب تقريبا فراموش شده بود، اما پس از انقلاب اسلامي بويژه از سال 1374 با تأكيد مقام معظم رهبري و برنامه ريزي سازمان تبليغات اسلامي مورد توجه ويژه قرار گرفت و فعاليتهاي لازم بمنظور احياء آن انجام شد و هر سال شاهد استقبال روز افزون اقشار مختلف ، بويژه جوانان و نوجوانان از مراسم اعتكاف هستيم .

اين استقبال بگونه اي است كه مساجد واجد شرايط برگزاري اعتكاف ، كه مي بايست جامع باشند ، جوابگوي خيل عظيم متقاضيان نيست . به همين دليل مسئولان امر در تلاش هستند تا با بهره گيري از فتاواي مراجع تقليد ، راهكارهاي اصولي و صحيحي براي افزايش مكانهاي اعتكاف فراهم آورند .

مراسم اعتكاف در ايام البيض ، 13 تا 15 رجب ، مصادف با 28 تا 30 مرداد ماه برگزار مي شود .علاقمندان به شركت در اين مراسم عبادي مي توانند به ستادهاي مردمي اعتكاف ، مساجد جامع و دفاتر سازمان تبليغات اسلامي در سراسر كشور مراجعه كنند .

کد خبر 217053

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha