پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ آذر ۱۳۹۲، ۱۵:۵۳

توقیف کالاهای تجملی و لوکس؛

محموله بزرگ تجهيزات ماهواره در گمرک شهيد رجايي کشف شد

محموله بزرگ تجهيزات ماهواره در گمرک شهيد رجايي کشف شد

مدیرکل گمرک شهید رجایی از كشف بيش از 5 هزارعدد تجهيزات دريافت تصاوير ماهواره اي در اين گمرک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد جمال ارونقی از كشف بيش از 5 هزارعدد تجهيزات دريافت تصاوير ماهواره اي در اين گمرک خبر داد و گفت: پس از اسكن كانتينر توسط واحد ايكس ري و متعاقب آن بازرسي كانتينر موصوف بيش از 1600 ديش ماهواره و 5000 ال ان بي، سويچر و پايه مخصوص ديش گيرنده امواج ماهواره اي از اين كانتينر كشف شد.

وي افزود: اين محموله از كشور امارات متحده عربي بارگيري و تحت رويه ترانزيت خارجي به مقصد كشور تاجيكستان در حال ادامه مسير بود كه در پي كشف آن، در اين گمرک متوقف شد.

مدير كل گمرک شهيد رجايي بندرعباس در ادامه از كشف 5 تن كالاي تجملي و لوكس كه در 4 كانتينر حامل ليفتراک مستعمل به نحو ماهرانه اي جاسازي شده بود، خبر داد و افزود: متعاقب ارزيابي اوليه و اجمالي صورت گرفته در درب خروج واردات گمرک شهيد رجايي و مشكوک شدن به كالاي اظهاري و وزن اظهارشده در گمرک، كانتينرهاي مربوطه به واحد X-RAY هدايت و پس از اسكن كانتينرها از ورود اين محموله قاچاق به داخل كشور جلوگيري شد.

ارونقي افزود: هم اكنون كالاهاي كشف شده به ظن قاچاق در انبار قضايي گمرک شهيد رجايي نگهداري مي شود.

وي تصريح كرد: با توجه به تاكيدات رئيس كل گمرک مبني بر استفاده از فناوري هاي نوين و تجهيز اماكن گمركي به ابزارهاي پيشرفته جهت افزايش كارايي و بهبود انجام تشريفات گمركي، از ابتداي ماه جاري با راه اندازي دستگاه ايكس ري در اين گمرک به صورت فعال، علي الخصوص در كنترل كالاهاي تحت رويه ترانزيت اين گمرک و مطابقت كالاي مربوط به اظهارنامه هاي اظهارشده و محتواي كانتينرها، امكان اظهار خلاف و متعاقب آن قاچاق كالا كاهش يافته است.

مديركل گمرک شهيد رجايي گفت: بیشتر کالاهای ترانزيت داخلي و خارجي از گمرک شهيد رجايي با دستگاه ايكس ري كنترل ميشود و با توجه به مقرون به صرفه بودن استفاده از اين دستگاه و عدم نياز به ارزيابي فيزيكي و همچنين تسريع در كار به طوري كه اسكن هر كانتينر به طور متوسط 2 دقيقه طول مي كشد در پي آن هستيم ضمن كسب دستور لازم از گمرک ايران، در بخش واردات قطعي نيز از ازابزار كنترلي ايكس ري استفاده شود.

وی افزود: با استفاده از دستگاه ايكس ري، بار كانتينر بدون تخليه و به كمک يک نرم افزار رايانه اي اسكن و در صورت مطابقت با پرونده هاي اظهار شده اجازه خروج داده مي شود. گمركات بازرگان، آستارا و دوغارون نيز به دستگاه ايكس ري مجهز هستند كه طبق دستور رئيس كل گمرک ايران مقرر شد گمركات مجهز به اين دستگاه ها به زودي به صورت برخط (آنلاين) در خصوص انتقال تصاوير با هم در ارتباط باشند.

کد خبر 2196909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha