به گزارش خبرنگار مهر، رحیم چگنی عصر دوشنبه در جریان بازدید استاندار لرستان از این واحد صنعتی و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: زاگرس پوش بروجرد با 450 نیروی فعال به صورت وسیع مشغول به کار است.
چگنی تصریح کرد: این واحد با پنج خط تولید شامل کت، کت و شلوار، مانتو و پالتو و 16 سکوی فروش در کشور به ارائه خدمت به مردم پرداخته است.
وی ادامه داد: البته تعداد سکوهای موجود در کشور نسبت به افزایش تولید پایین تر است که به دنبال توسعه آنها هستیم.
چگنی افزود: واحدهای پوشاک با سرمایه اندک می توانند اشتغال زایی بالایی در کشور ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه صنعت پوشاک یک صنعت بومی در کشور است اظهارداشت: در بروجرد نیز تولید پوشاک به طور چشمگیری وجو دارد و توانسته به عنوان یک امتیاز برای این شهرستان مورد توجه قرار گیرد.
مدیر عامل زاگرس پوش بروجرد افزود: صنعت تولید پوشاک به دلیل عدم ایجاد آلودگی به عنوان صنعت سبز شناخته شده است.
وی با اشاره به اهداف واحد تولیدی زاگرس پوش افزود: افزایش کیفیت محصولات برای رسیدن به راندمان تولید دیگر کشورها، افزایش سکوهای فروش و تبلیغات بالا از جمله اهداف توسعه این واحد است.
وی در پایان یادآور شد: در سطح ایران تنها 10 کارخانه تولید صنعتی کت و شلوار وجود دارد که این تعداد در استامبول به 500 کارخانه می رسد.
چگنی افزود: ما نیز در تلاش هستیم تا برای توسعه بیشتر یک نمایندگی در نجف عراق ایجاد کنیم.
نظر شما