به گزارش خبرنگار مهر، تقی ریاحی بعد از ظهر دوشنبه در افتتاح 19 پروژه درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گلستان اظهار کرد: امروز ما در تمامی عرصه های مرتبط با سلامت از قبیل بهداشت، درمان و آموزش دراستان طرح مورد بهره برداری داریم تا بتوانیم خدمات مرتبط با سلامت را دراستان ارتقاء دهیم.
وی بابیان این که درمان دغدغه اصلی مردم و مسئولان استان است، گفت: هنچنان مناظر و وجوهی از درمان هم برای کارکنان و هم برای پزشکان و هم برای مردم آزار دهنده است که باید بتوانیم با ارتقاء ساختار و بخش نرم افزاری این مشکل را اصلاح کنیم .
وی تصریح کرد: در بخش اورژانس که بخش اصلی هر مرکز درمانی است، امروز اورژانس کلاله به بهره برداری می رسد و به لطف خیرین و بخش ای سی یو با ظرفیت سه تخت دربیمارستان فاطمه الزهراء مینودشت راه اندازی می شود.
ریاحی بیان کرد: در استان آسیب ها و کمبودهایی در تخت های مربوط به بیماران اعصاب و روان و دیالیز داریم که در همین راستا 10 تخت بیماران اعصاب و روان در ادامه خدمت رسانی در بخش سلامت به بیمارستان آق قلا اضافه شد و بیمارستان سوانح و سوختگی گالیکش که غیر فعال شده بود مجدد با اضافه شدن 20 تخت به جرگه خدمت برگشت و از این پس این بیمارستان در بخش های داخلی و اطفال و جراحی با 40 تخت آماده خدمت است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در ادامه از تجهیز مرکز بهداشتی درمانی شبانه روزی و تجهیزات فنی شبکه بهداشت ودرمان گالیکش خبر داد وگفت: ساخت و تجهیز پایگاه اورژانس 115 گالیکش و راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه مرکز بهداشت رامیان نیز از دیگر این پروژه هاست.
وی همچنین از افتتاح مرکز لینک(شتاب دهنده خطی) که مربوط به درمان بیماران سرطانی است در هفته های آینده در بیمارستان 5 آذر گرگان خبرداد.
نظر شما