به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي شهردراي مشهد، جواد صاحبكار با بيان اين مطلب افزود : از اين اعتبار 500 ميليون دلار براي خط دوم و 600 ميليون دلار براي خط سوم قطار شهري مشهد پيش بيني شده است .
وي گفت : دولت 2/1 ميليارد دلار براي ساخت خطوط قطار شهري هشت كلانشهر كشور در بودجه سالجاري لحاظ كرده است .
وي مشاركت دولت در خطوط دوم و سوم قطار شهري را 70 درصد اعلام كرد و گفت : سهم شهرداري مشهد در ساخت خطوط ديگر قطار شهري مشهد 30 درصد تعيين شده است .
صاحبكار از مذاكره قطار شهري با بنياد شهيد و امور ايثارگران براي مشاركت در ساخت خط دوم قطار شهري مشهد خبر داد و گفت : مذاكره با اين نهاد دولتي همچنان ادامه دارد .
معاون اداري و مالي قطار شهري مشهد در خصوص مشاركت سرمايه گذران خارجي، گفت : با بررسي هاي انجام شده مشاركت سرمايه گذران خارجي در ساخت مجتمع هاي ايستگاهي در خطوط قطار شهري مشهد را مناسب تر مي دانيم .
گفتني است ، خط دوم قطار شهري مشهد از كوهسنگي تا انتهاي بلوار طبرسي و خط سوم قطار شهري از پايانه مسافربري تا انتهاي خواجه ربيع تعيين شده است .
نظر شما