غلامحسین مکوندی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته دومین آیین پاکسازی و جمع آوری پسماندهای پارک معلم روز شنبه بیست و سوم فروردین ماه جاری با حضور تمامی اعضا شورای شهر انجام می شود.
مکوندی از ارتقای سطح فرهنگ بهداشت عمومی به عنوان هدف اصلی از انجام این کار نام برد و افزود: دهم اسفند ماه پارسال نیز اعضای شورای اسلامی شهر در اقدامی خودجوش با حضور در پارک معلم اقدام به پاکسازی پارک از وجود پسماندها و زباله های باقی مانده کردند.
وی اظهار کرد: این بار نیز اعضا در راستای حفظ محیط زیست و ارتقای فرهنگ بهداشت عمومی اقدام به پاکسازی پارک معلم می کنند که در این راستا از تمامی شهروندان، مسئولان و کارکنان دستگاه های اجرایی نیز جهت مشارکت در این امر دعوت می شود.
عضو شورای شهر آبادان، زمان پاکسازی را ساعت هشت صبح روز شنبه بیست و سوم فروردین ماه جاری در محل پارک معلم از مقابل ایستگاه اتوبوسها ذکر کرد.
مکوندی:
شورای اسلامی شهر آبادان از شهروندان برای شرکت در آیین پاکسازی پارک معلم دعوت کرد
آبادان – خبرگزاری مهر: سخنگوی شورای اسلامی شهر آبادان گفت: این شورا در اطلاعیه ای از شهروندان آبادانی برای شرکت در آیین پاکسازی پارک معلم دعوت کرد.
کد مطلب 2266789


نظر شما