به گزارش خبرنگار مهر، محمد کرم اللهی یکشنبه شب در مراسم رونمایی از کتاب" آخرین پرده بیژن و منیژه" که در تالار حافظ حوزه هنری استان برگزار شد اظهار داشت: هنر مومنانه و مصلحانه باید در جامعه رواج یابد و با داشتن الگوهایی عملی مانند شهید آوینی می توانیم درس بگیریم و در هنر بکار بندیم.
وی افزود: هنر متعهدانه در کشورمان در مقطعی می تواند صدای مظلومیت کودکان بیگناهی که در قانا بدست دژخیمان کشته می شوند را به گوش جهانیان برساند
و با شعر و داستان فریاد رسای مظلومیت باشد.
کرم اللهی بیان کرد: هنرمندان باید در مسیری که باور دارند حرکت کنند و شهید آوینی به راهی که می رفت ایمان داشت و در مسیر رستگاری گام برمی داشت و با اعتقادی عمیق توانست فرهنگ ناب اسلامی را در قالب هنر بخوبی معرفی کند.
رئیس حوزه هنری استان قزوین تصریح کرد: اگر گاهی در عرصه فرهنگ و هنر شاهد بداخلاقی هستیم نباید آن را به حساب نظام بگذاریم و اگر گاهی یک اثر و خلاقیت به سمتی می رود که یک حرکت را زیر سوال ببرد و هنجارها را خدشه دار کند همه باید احساس مسئولیت کنیم و به قوانین و چارچوبها احترام بگذاریم و اجازه ندهیم ارزشها زیر سوال برود.
این مسئول بیان کرد: گاهی در میان موضوعات مفاهیم را به سمتی می بریم که گویی قلم ما در زنجیره بدبینی و بی اعتنایی است و گاهی آنچه باید از سوی هنرمند رعایت شود و اتفاق بیفتد مورد بی توجهی قرار می گیرد و دلخوری ایجاد می کند.
کرم اللهی افزود: در همه جای دنیا محدودیت و مقرراتی دارد لذا نظام ارزشی هر کشوری باید رعایت و حفظ شود و ما هم در عرصه هنر لازم است تلاش کنیم تا با ابزار هنر از فرهنگ دینی و ارزشهای اسلامی صیانت کنیم تا مسیر بالندگی و پیشرفت و تقویت باورهای دینی با استفاده از خلاقیت ها و ابتکار هنر با سرعت بیشتری طی شود.
وی از علی قانع نویسنده کتاب داستان: آخرین پرده بیژن و منیژه" در خلق اثری روان و جذاب تقدیر و اظهارامیدواری کرد این رمان بتواند مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.
حسن لطفی: روان داستان می تواند مخاطب را با خود همراه کند
در ادامه حسن لطفی نویسنده و پیش کسوت سینما اظهارداشت: رونمایی از این کتاب در روز گرامیداشت هنر انقلاب اسلامی اتفاق مبارکی است و می توان امیدوار بود با حمایت مسئولان فرهنگ و هنر بستر فعالیت هنرمندان بیشتری در عرصه نویسندگی در استان فراهم شود.
وی افزود: بخشی از داستان در مورد دوران سربازی نویسنده است و برای کسانی که این دوران را سپری کرده اند به راحتی قابل درک است و می تواند ارتباط لازم را برقرار کند.
لطفی بیان کرد: نویسنده کتاب در خلق صحنه ها و لحظات جذاب توان خوبی دارد و توانسته قدرت خود را در نگارش صحنه ها نشان دهد.
محمدرضا بایرامی از دیگر نویسندگان معاصر هم در خصوص این کتاب اظهارداشت: هم نویسنده می داند چه می کند و هم مخاطب با آن بخوبی ارتباط برقرار می کند و داستان در فضایی رئال تعریف می شود.
در ادامه این مراسم از کتاب"آخرین پرده بیژه و منیژه" رونمایی شد.
نظر شما