۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۴۹

با معرفی برترینها/

جشنواره موسیقی منطقه ای بیت و حیران در پیرانشهر به کار خود پایان داد

جشنواره موسیقی منطقه ای بیت و حیران در پیرانشهر به کار خود پایان داد

ارومیه- خبرگزاری مهر: چهارمین جشنواره موسیقی منطقه ای بیت و حیران در پیرانشهر با معرفی نفرات و گروههای برتر موسیقی شامگاه گذشته به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین جشنواره موسیقی منطقه ای بیت و حیران در پیرانشهر با حضور 120 هنرمند موسیقی سنتی کردی و 18 گروه موسیقی سنتی و فولکلور از شهرستانهای مهاباد، سردشت، اشنویه، ارومیه، پیرانشهر، ایلام، کرمانشاه و سنندج به مدت 2 روز در تالار هوزان پیرانشهر برگزار و شامگاه گذشته با معرفی نفرات و گروههای برتر به کار خود پایان داد.

شرکت کنندگان در جشنواره موسیقی بیت و حیران در دو بخش انفرادی و گروهی شامل تک خوانی، نقل و بیان، بیت و حیران، لاواژا ولالایی هنر خود را به نمایش گذاشتند که در روز پایانی این جشنواره هیئت داوران گروه ها و نفرات برتر را معرفی و با اهدای لوح و تندیس جشنواره از آنها قدردانی کردند.

بر اساس رای هیئت داوران گروه های هاژه مکریان مهاباد، سوز پیرانشهر، شونم نقده، کرمانج ارومیه، گروه سعدالله نصیری از کرمانشاه و گروه شورش ابوبکری از سردشت موفق به دریافت تندیس جشنواره شدند.

در بخش انفرادی نیز هیئت داوران تندیس جشنواره را در بخش بیت و نقل به ابراهیم قادری، رسول نادری، صلاح خضری و خدر درزی و در بخش موسیقی به عبدالله اقتدار، خالد عنایتی و عثمان سوور اهدا کردند.

کد خبر 2275000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha