به گزارش خبرنگار مهر، صابره بذرافشان دبير متوسطه دوره اول آموزشگاه استثنايي امام خميني(ره) با ارائه درس افزار كار و فناوري پايه هفتم توانست در جشنواره علمی و فناوری آموزش و پرورش رتبه سوم و برتر کشور را از آن خود کند.
مجتبی عرب عامری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به درخشش دبیر ورامینی در جشنواره علم و فناوری آموزش و پرورش اظهار داشت: برای شرکت در این جشنواره، در مرحله اول دبیران شهرستان ورامین، آثار و ابتکارات خود را به آموزش و پرورش ارائه کردند و داوران پس از بررسی های لازم، بهترین اثر را برای مسابقات استانی برگزیدند.
رییس آموزش و پرورش ورامین افزود: خوشبختانه صابره بذرافشان دبير متوسطه دوره اول آموزشگاه استثنايي امام خميني(ره) توانست در مرحله استانی نیز رتبه برتر را کسب کرده و به عنوان اثر اول به مرحله کشوری این جشنواره راه پیدا کند.
وی ادامه داد: در این مرحله نیز دبیر آموزش و پرورش ورامین با ارائه درس افزار كار و فناوري پايه هفتم توانست تحسین داوران را برانگیزد و با کسب امتیازات لازم رتبه سوم و برتر مسابقات کشوری را به دست آورده و افتخاری دیگر برای جامعه فرهنگیان ورامین کسب شود.
عرب عامری اضافه کرد: خوشبختانه دانش آموزان و فرهنگیان ورامینی در رشته های مختلف نظیر مسابقات قرآنی، علمی و فرهنگی همواره رتبه های برتر استانی را به دست آورده و در سطح کشور درخشیدند.
این مسئول عنوان کرد: اکنون گروه سرود دانش آموزی ورامین به عنوان یکی از برترین گروه های سرود در سطح کشور شناخته می شود و در بسیاری از مراسم های آموزش و پرورش کشور این گروه به عنوان نماینده دیار 15 خرداد به اجرای برنامه می پردازد.
نظر شما