به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جعفر محمد نژاد صبح پنجشنبه در اولین نشست فصلی روسای راهور استان به آمار ضبط گواهینامه با نمره منفی در استان اشاره کرد و گفت: هفت مورد گواهینامه در این راستا ضبط شده است.
وی با بیان اینکه، حجم ترافیک استان سه تا چهار برابر جمعیت ساکن استان است، به اجرای طرح تابستانه پلیس اشاره و اضافه کرد: تلاش می شود تا ترافیک روان و موفقی را در سال جاری داشته باشیم و تاکنون توانستیم کارهای خوبی ارائه دهیم که مورد رضایت مردم واقع شود.
وی به آمار تصادفات اشاره و اضافه کرد: در مجموع طی سه ماهه اول امسال میزان تصادفات یک درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است.
وی از شناسایی پاسگاههای هدف در استان خبر داد و گفت: پلیس راه روستایی استان نیز تلاشهای خوبی برای کاهش تصادفات داشته است.
سرهنگ محمدنژاد بیان داشت: در سال جاری 156 نفر در تصادفات برون شهری فوت کرده اند که نسبت به مدت مشابه پارسال یک درصد کاهش داشته است.
رئیس پلیس راه مازندران گفت: انحراف به چپ، عدم توجه به جلو، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه و عدم رعایت حق تقدم از جمله دلایل تصادفات است.
وی با بیان اینکه 63 درصد تصادفات در روز و 37 درصد در شب رخ داده است گفت: در سه ماه اول نیز برخورد خوبی با تخلفات شده است.


نظر شما