پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ مرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۵۳

ظرفیت حرم به یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر می رسد

آغاز تخریب هتل‌های سمت غرب حرم مطهر نبوی(ص)

آغاز تخریب هتل‌های سمت غرب حرم مطهر نبوی(ص)

رسانه‌های عربستان از آغاز تخریب هتل‌ها و ساختمان‌های واقع در بخش غربی حرم مطهر نبوی(ص) خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه سعودی عکاظ گزارش داد: عملیات تخریب املاک و مستغلات واقع در بخش غربی منطقه مرکزی اطراف مسجدالنبی (ص) در چارچوب طرح ملک عبدالله برای توسعه آن آغاز شده است.

بر اساس این گزارش، شرکت مجری طرح، اولین ساختمان در غرب حرم مطهر را تخریب کرد و کار تخریب دیگر ساختمان‌ها همچنان ادامه خواهد یافت تا پس از تخریب تمام ساختمان‌های واقع در محدوده طرح توسعه، مرحله بعدی طرح آغاز شود.

ابراهیم بن عبدالعزیز العساف وزیر دارایی عربستان ضمن بازدید از روند اجرای طرح توسعه حرم مطهر نبوی (ص) و بررسی مرحله بعدی طرح خواستار رفع موانع احتمالی پیش روی اجرای طرح شد.

عکاظ نوشت: انتظار می‌رود با اجرای این طرح، ظرفیت حرم مطهر نبوی (ص) به حدود یک میلیون و 600 هزار نفر برسد که اجرای این طرح، اماکن نماز در حرم را به میزان سه برابر مساحت فعلی افزایش می‌دهد.

بر اساس این گزارش، اجرای طرح توسعه حرم مطهر نبوی (ص) به سبب افزایش روزافزون تعداد زائران و با هدف حل مشکل ازدحام در حرم انجام می‌شود.

 

کد خبر 2354103

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha