به گزارش خبرنگار مهر، الله شکر فخیمی صبح سه شنبه در جلسه بررسی برنامه های فرهنگی مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: مبارزه با مواد مخدر باید با بهره گیری از ابزارهای رسانه ای و تبلیغی متعدد همراه باشد.
وی با بیان اینکه در استفاده از ظرفیت رسانه های مکتوب و مجازی با کمبود مواجه ایم، ادامه داد: در حال حاضر سیاست های مبارزه با اعتیاد به سمت اجتماعی کردن اعتیاد کشیده شده است.
به گفته فخیمی در سطح استان نزدیک به 45 هزار و 144 معتاد به مراکز درمان مراجعه کرده اند، بیان داشت: این رقم ضرورت مشارکت طلبی از مردم و ابزارهای تبلیغی را ضروری ساخته است.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان اولویت های مبارزه ستاد را حرکت از احساس محوری به برنامه محوری عنوان کرد و افزود: در عین حال سند جامع درمان اعتیاد در استان در حال تهیه است.
وی با بیان اینکه ظرفیت های خالی مقابله با اعتیاد شناسایی شده است، ادامه داد: باید در نظر داشت 40 درصد از جمعیت در معرض خطر از جمله دانش آموزان و دانشجویان در دسترس نهادهای فرهنگی و تربیتی هستند.
وی معتقد است همین موضوع ضرورت استفاده از مشارکت مردمی را تشدید کرده است و باید به شکل بهینه در برنامه ریزی ها لحاظ شود.
فخیمی از امضای تفاهم نامه ستاد با برخی دستگاه ها خبر داد و افزود: در این راستا اعتباراتی نیز به برخی دستگاه ها داده شده و آیین نامه های مختلف فراملی نیز تهیه شده است.
وی با تاکید به اینکه هر فرد معتاد زندگی همسر، فرزندان، افراد خانواده و دوستان و آشنایان را نیز تحت تاثیر قرار می دهد، اضافه کرد: علاوه بر این طبق آمار دادگستری 46 درصد سرقت ها به دلیل اعتیاد و 20 درصد دیگر مرتبط با آن است.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد را فرادستگاهی عنوانی کرد و خواستار مشارکت دستگاه های فرهنگی شد.
نظر شما