به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق محمدیاری عصر چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران در یاسوج افزود: واحدهای نیمه فعال زیادی در کشور وجود دارد که با نیمی از ظرفیت خود کار می کنند که اگر این ظرفیتها بالفعل شود می تواند بخش زیادی از مشکلات بیکاری در جامعه را مرتفع کند.
وی بیان کرد: اگر 10هزار میلیارد تومان به این واحدهای تولیدی تزریق شود می توانند ظرفیت تولیدی خود را ارتقا ببخشند.
کیفی سازی شهرکها به جای توسعه کمی
محمدیاری اظهار داشت: هم اکنون دولت به دنبال فعالسازی این واحدهاست و در این راستا برنامه ریزی هایی انجام شده است.
وی بیان داشت: همچنین بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی از جمله لغو معافیت مالیاتی این واحدها با پیگیری های انجام شده به حالت سابق بازگشته است.
مدیرکل حقوقی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور تصریح کرد: دولت و این سازمان به جای گسترش کمی واحدها صنعتی به دنبال ارتقای کیفی خدمات در شهرکهای صنعتی هستند.

وی با بیان اینکه 120هکتار زمین در کشور مربوط به شهرکهای صنعتی است، افزود: 30تا 40درصد این زمینها آماده واگذاری است و زیرساختهای مختلف در آن فراهم شده است.
وجود 5000 قرارداد راکد در شهرکهای صنعتی
محمدیاری همچنین از وجود قراردادهای راکد در شهرکهای صنعتی خبرداد و گفت: پنج هزار قرارداد حائز این شرایط هستند و در سال گذشته دو هزار و 500 مورد از این تعداد با یک هزار و 500 هکتار اراضی واگذار شده مورد رسیدگی قرار گرفتند.
وی افزود: از این تعداد 500هکتار زمین با این متقاضیان فسخ قرارداد شد و به 100هزار هکتار نیز مهلت داده شده است.
مدیرکل حقوقی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور همچنین به مطالبات این شرکت از سرمایه گذاران اشاره کرد و گفت: این شرکت تا پایان سال 92 حدود 200میلیارد تومان معوقات داشته است.
وی افزود: بیشترین این مطالبات معوق مربوط به استان تهران بوده است.
محمدیاری اظهار دات: پروسه رسیدگی به فسخ قرارداد خارج از سیستم قضایی و توسط یک هیئت داوری انجام می شود.


نظر شما