سرهنگ احمد مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از علل عمده تصادفات رانندگی در معابر برون شهری خوابآلودگی رانندگان و اصرار آنها به ادامه رانندگی در هنگام خستگی و خواب آلودگی است.
وی با تاکید بر اینکه رانندگان در حین خستگی و خواب آلودگی از رانندگی خودداری کنند افزود: چون علت بسیاری از تصادفات عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خوابآلودگی رانندگان است.
وی تصریح کرد: خستگی و حالتهای عصبی و تند خویی ناشی از آن از عوامل حادثهساز برای رانندگان محسوب میشود از این رو نباید در حالت خستگی اقدام به رانندگی کرد چون این عوامل توانایی راننده را در درک خطر، تصمیمگیری و اقدام به پیشگیری از تصادفات ضعیف میکند.
سرهنگ مظفری با بیان اینکه علاوهبر عوامل مذکور صبحت کردن، خوردن و نوشیدن، سیگار کشیدن و استفاده از تلفن همراه یا تنظیم موج رادیو از جمله عواملی است که ممکن است در یک لحظه راننده را رویاروی خطر قرار دهد، خاطرنشان کرد: بزرگترین حوادث رانندگی همیشه بر اثر کوچکترین کوتاهی است که با رعایت کامل نکات ایمنی در رانندگی میتوان جلوی بسیاری از حوادث جادهای را گرفت.
وی در بخشی از سخنان خود مشکل برخی از جاده های استان یزد به ویژه محور بافق به یزد را یادآور شد و گفت: از مسئولان مربوطه میخواهیم هر چه زودتر نسبت به دو بانده کردن محور يزد به بافق که بسیار کم عرض و خطرناک است اقدام کنند.
فرمانده پلیس راه استان یزد اضافه کرد: دو بانده شدن بخشی از این محور از ورودی یزد منجر به کاهش تصادفات و حوادث جادهای در این مسیر شده که امیدواریم بقیه این جاده نیز تکمیل شود.
وی ادامه داد: با توجه به نزدیک شدن به فصل بازگشایی دانشگاهها و مدارس، قطعا تردد در این مسیر بیشتر خواهد شد و میطلبد تا دقت بیشتری در تردد این مسیر صورت گیرد ضمن اینکه اقدام برای دوبانده شدن نیز باید در اولویت باشد.
وی با اشاره به معدن خیز بودن شهرستان بافق در استان یزد گفت: این مسئله موجب شده تا این محور پر رفت و آمد باشد و خواب آلودگی رانندگان و خستگی آنان در این جاده کم عرض، منجر به تلفات غیر قابل جبرانی شود.
مظفری با بیان اینکه جاده یزد به بافق از لحاظ جغرافیایی از شرق به غرب منتهی میشود تصریح کرد: تابش نور خورشید در صبح و عصر مستقیم به چشم رانندگان است و همین امر، خطر افزایش حوادث را بيشتر میکند.
وی تعداد تصادفات رانندگی در این مسیر از ابتدای سالجاری تاکنون را 14 فقره با هشت مجروح اعلام کرد و تاکید کرد: هر چند آمار حوادث، پس از دو بانده شدن بخشی از مسیر، کاهش یافته اما از مهر ماه باز هم شاهد تردد بیشتر خودروها در این مسیر خواهیم بود که باید چاره اندیشی شود.
فرمانده پلیس راه یزد یادآور شد: در مجموع، هر مسیری که یک طرفه باشد آمار حوادث رانندگی هم بالاست که متاسفانه بیشتر جاده های یک طرفه استان یزد همین مشکل را دارند.
نظر شما