سرهنگ محمدحسین حمیدی درگفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: براساس آمارها حجم تردد در جاده های کشور در روزهای پایانی سفرهای تابستانی افزایش یافته و ترافیک جادههای کشور پرحجم و روان است. در حال حاضر نیز ترافیک در تمامی جاده های کشور روان گزارش شده است.
وی ادامه داد: بیشترین ترددها در جاده های شمالی انجام می شود به طوریکه در روزهای پایانی هفته افراد باید بیشتر از زمانهای معمولی برای سفر وقت درنظر بگیرند.
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور افزود:به دلیل حجم ترددها محدودیتهای ترافیکی در روزهای پایانی هفته در محورهای شمالی کشور اجرا می شود.
حمیدی با بیان اینکه سرعت و سبقت غیرمجاز خط قرمز پلیس در روزهای پایانی سفرهای تابستانی است، تاکید کرد: به علت افزایش طول روز میزان رانندگی نیز افزایش یافته و با توجه به گرما هوا رانندگان دچار خستگی و خواب آلودگی می شوند. بهتر است بعد از هر دو ساعت رانندگی 15 دقیقه استراحت کنند.
نظر شما