پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

حیدر العبادی:

امنیت و ثبات عراق مصلحت مشترک امان و بغداد محسوب می شود

امنیت و ثبات عراق مصلحت مشترک امان و بغداد محسوب می شود

نخست وزیر عراق در گفتگویی اعلام کرد که امنیت و ثبات این کشور مصلحت مشترکی میان امان و بغداد محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر العبادی نخست وزیر عراق در گفتگو با روزنامه عکاظ چاپ عربستان سعودی به تشریح جزئیات دیدار خود با عبدالله دوم پادشاه اردن پرداخت.

وی خاطرنشان کرد که در این دیدار از پادشاه اردن درخواست کمک امنیتی اطلاعاتی کرده است و معتقد است که امنیت و ثبات مصلحتی مشترک میان امان و بغداد محسوب می شود.

نخست وزیر عراق در ادامه گفت که پادشاه اردن را در جریان جزئیات مقابله ارتش عراق با گروه تروریستی داعش قرار داده است.

حیدر العبادی افزود: اردن نسبت به امنیت و ثبات عراق اهتمام می ورزد.

کد خبر 2411308

برچسب‌ها